2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه بیاین لطفا

99 بازدید | 10 پست

سلام عید همگیتون مبارک

من تو ماه دوم بارداری هستم،۶هفته

از ظهر کمر درد بدی شدم

دردی شبیه پریودی

خداروشکر اصلا لکه بینی هم ندارم

به نظرتون طبیعیه؟شماهم اینجوری هستین یا بودین؟

نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اینجا تگتون کردم فعال نشد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10660743/من-اینجا-یه-فرشته-پیدا-کردم

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

لطفا با این دل مهربون تو این ختم شرکت کنید🙏🙏🙏

واقعا ممنونم🌹

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
ببخشید اینجا تگتون کردم فعال نشد https://www.ninisite.com/discussion/topic/10660743/من-اینجا-یه-فر ...

من از طریق همین تاپیک شما،دوستتون رو پیدا کردم و رفتم از اولین تا آخرین تاپیکش رو خوندم

خدا خیرتون بده

نازنین عزیز ،ازتون خواهش میکنم که از تاپیکاش حمایت نکنید و اتفاقا دعواش کنید تا دیگه  تاپیکای منفی نزاره

کمکش کنید تا جنبه های مثبت زندگیش رو ببینه

تشویقش کنید تا عمل کنه و با بیماریش بجنگه

من از طریق همین تاپیک شما،دوستتون رو پیدا کردم و رفتم از اولین تا آخرین تاپیکش رو خوندم خدا خیرتون ...

ممنونم دوست عزیزم

واقعا ممنونم ازتون 

الهی خدا هر آرزویی دارین تو این ماه عزیز برآورده کنه

ولی خوب با اینکه قبول دارم حرفتون 

دلم راضی نمیشه😔

من از طریق همین تاپیک شما،دوستتون رو پیدا کردم و رفتم از اولین تا آخرین تاپیکش رو خوندم خدا خیرتون ...

شما باردار هستین😍

از ته دلم برا خودتون و نی نی قشنگتون آرزوی سلامتی و سعادت دارم

خدا حفظتون کنه مهربونم♥️♥️♥️🌹🌹🌹