2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭

174 بازدید | 16 پست

روز دوم عیده و فردا ماه رمضون..

دو سه هفته ست مریض شدم پشت هم خوب هم نمیشم😭😭

قرار بود کلی بریم بگردیم و عید دیدنی به هیچ کدوم نرسیدم.

دیروز یه کمی بهتر شدم تازه قرار بود امروز بریم شهرستان شام دعوت بودیم همه فامیل هامون بودن ولی دیشب شوهرم تب لرز شدید کرد تا صبح داشتم پاشویه میکردم. حال نداره😭

یک هفته ام بود عقب انداخته بودم احساس میکردم باردارم بیبی زدم منفی بود و همون ی ربع بعدش ...😔😔

الانم با دل‌درد و کمر درد دارم سوپ درست میکنم

خیییییلی دلم گرفته😭😭😭💔💔💔💔

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اوضاع منم دقیقا همینه ،،خودم و بچه هام مریض شدیم و حرص از همسری که بی خیال ما تنها رفت مهمونی 

مامانم و خواهرام رفتن مسافرت و منم مریض همش تو خونه با سه تا بچه که غر میزنن 

😊❤️😊
اوضاع منم دقیقا همینه ،،خودم و بچه هام مریض شدیم و حرص از همسری که بی خیال ما تنها رفت مهمونی  ...

عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخته آدم خودش مریضه جون نداره باید سرپا باشه و به بچه ها برسه 

انشالله زود خوب بشین

عزیزم نفس عمیق بکش سوپتو درست کن برو استراحت کن  میگذره این روزا ببین اگه شوهرت بهتر شده بری ...

مرسی عزیزم.

شوهرم بیچاره خیلی حالش بده زیر ده تا پتو باز میلرزه. دیروز منو برد دکتر خیلی جمعیت بود روز اول عید بیشتر جاها بسته بود من رفتم یه عالمه ادم تو صف بودن از همونجا گرفت

مرسی عزیزم. شوهرم بیچاره خیلی حالش بده زیر ده تا پتو باز میلرزه. دیروز منو برد دکتر خیلی جمعیت بود ...

الهییی

ما هم روز اول عید مریض شدیم 

ولی نه سرماخوردگی و اینا

از دیروز درگیر بودیم همگی

ولی خب چه میشه کرد 

آبمیوه بگیر 

و شیر عسل درست کن بخورین 

ایشالله خوب شدین مهمونی هم میرین

2827
2791
2779
2792