اعتقادت اگ ب خودت ارزش داره دلیل نمیشه ب منم ارزش داشته باشهه اوکی!؟اعتقادمنم ب خودم ربط داره پس حق توهین نداری هروقت با دلیل علمی و عقلی حرفی داشتی روم ریپ بزن ن فقط چرت و پرت 😊🤌کمی فضول نباشیدعقل کل این سایت یجوری مال زیردیپلماس حس بدی میگیرم اسکولا عزیزب کار ماست ریختنتون ادامه بدیدد پیروز باشیددد😘😘😘
یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ...دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمیشدم (خدا میشدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)
میخاستم چشامو سبز کنم حاضرم قسم بخورم تو سه روز چشا من که مشکی مشکی بود انگار زغال قهوه میزد بعد سر درسا ولش کردم برگشت 🙂💔چش سبز دوس نداشتم چون ساب آبی کوادیبل نداشتم گوشش میکردم الان ساخته اونو میخام گوش کنم دعا کن برام بشه:)
میشه تو خودم حرفام خفه ،چون اعتماد نکن تو بک گراندمه🖤🩹رک بودن با بیشعور بودن فرق داره مثلا رک بودن یعنی من بستنی دوست ندارم یا مهارت نه گفتن داشته باشم اما بیشعور بودن به معنی وقاحته مثلا من به دوستم میگم تو چقد چاقی یا بینیت شبیه عقابه ببخشیدا من رک هستم! .یه روز پرواز میکنم میرم 🙂👩🏻🦯🤍
راستش یا برا شما سازندش کلاه بردار بوده یا شما شک داشتی
من یه دوست داشتم شاید باورت نشه بدون سابنیمال فقط با تلقین چشاش سبز قشنگی شده بود همیشه تو مدرسه میگفت چشام سبزه مشکی بود همه مسخرش میکردن بعد یکسال دیدمش کلا نشناختم
میشه تو خودم حرفام خفه ،چون اعتماد نکن تو بک گراندمه🖤🩹رک بودن با بیشعور بودن فرق داره مثلا رک بودن یعنی من بستنی دوست ندارم یا مهارت نه گفتن داشته باشم اما بیشعور بودن به معنی وقاحته مثلا من به دوستم میگم تو چقد چاقی یا بینیت شبیه عقابه ببخشیدا من رک هستم! .یه روز پرواز میکنم میرم 🙂👩🏻🦯🤍
راستش یا برا شما سازندش کلاه بردار بوده یا شما شک داشتی من یه دوست داشتم شاید باورت نشه بدون ...
ن جآانم مهم تلقینه !!!درستتههه
اعتقادت اگ ب خودت ارزش داره دلیل نمیشه ب منم ارزش داشته باشهه اوکی!؟اعتقادمنم ب خودم ربط داره پس حق توهین نداری هروقت با دلیل علمی و عقلی حرفی داشتی روم ریپ بزن ن فقط چرت و پرت 😊🤌کمی فضول نباشیدعقل کل این سایت یجوری مال زیردیپلماس حس بدی میگیرم اسکولا عزیزب کار ماست ریختنتون ادامه بدیدد پیروز باشیددد😘😘😘
روشن شده بود مطمئنم بیشتر گوش میدادم سبز شده بود🙂
رایگان تو چنلای تل و گوگل ویوتیوب هست بزن ساب چش مثلا سبز کوادیبل میاره