2777
2789

سلام دوستان من ۳ ساله اقدام به بارداری کردم برای بچه دومم و اولین بار رفتم دکتر  برام لتروزول داده و خوردم  الان روزهای تخمک گذاریمه درد شدید زیر شکم دارم سرگیجه و بی حالی دارم تعطیلاتم هست دکترم نیست نمیدونم تحمل کنم یا نه؟

کسی هست کمکم کنه لطفا این دردهارو کسی تجربه کرده؟

۵ روز قرص خوردم از ۳ تا ۷ پریودی هر شب دوتا آمپول هم نداده بنظرتون این علائم از چی میتونه باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر ماه روز تخمک گذاریم درد شدیدددد پهلو دارم...در حد یک روز ...شما نداشتی ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من اولین باره اینجوری میشم هیچ وقت درد نداشتم وقت تخمک گذاری و دکتر سونو کرد و ازمایشامم سالم بود گفت این ماه فقط قرص بخور اگه باردار نشدی آزمایش برای شوهرت مینویسم میزان اسپرمهاش مشخص شه

اخه دکتر به من گفت روز۱۱برم سونو که اگه فولیکولام سایزش خوب باشه آمپول آزادسازی بده که فولیکول تبدیل به کیست نشه

به نظرم به دکترت اطلاع بده

گران باش بگذار مردم بهایت را بپردازند ادمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند.
اخه دکتر به من گفت روز۱۱برم سونو که اگه فولیکولام سایزش خوب باشه آمپول آزادسازی بده که فولیکول تبدیل ...

دکترم نیست متاسفانه خورد به تعطیلات الانم درد دارم موندم چیکار کنم

گفت سالمی این دوره فقط قرص بخور بحث آمپول نکرد

درد داشتین شما؟؟ نتیجه گرفتین از دکترتون؟