2777
2789
عنوان

تولد پسرم هست بیایین نظر بدین

176 بازدید | 9 پست

دوستان من هفتم فروردین تولد سه سالگی پسرم هست بعد من، امسال محرم مبلهام چون خیلی بزرگ بودن برای خونه ام تو دیوار فروختم تقریبا مفت. گفتم یدونه کوچیکتر تا سال جدید میگیرم که بنابه دلایلی نتونستم بخرم میخام واسه کیک و تنقلات میز کامپیوترم رو بزارم روش رومیزی بندازم و تزیین کنم نظرتون چی هست؟ چون میخام عکس بگیرم زشت نباشه و این‌که‌ مامان بزرگم و خانواده خودم که چهار نفر هستند احتمالا دختر خاله ام و شوهرش رو هم دعوت کنم البته اگه دخترخاله ام اینا نرفته باشن مسافرت یعنی تقریبا هفت نفر مهمون دارم. به نظرتون زشت میشه بدون مبل و اینا؟  

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زشت نیست اگ پولشو دارید یه میز خاطره بگیرید ۵۰۰ تومنه شیک ترم هست برای دکور خونه ام قشنگه 

ولی میز کامپیوترم  عالیه اگ روشو شلوغ کنید😍

شیطان حق داشت این آدما ارزش پرستیدن ندارن 💔

میزای خوشگل هست اگه میتونی کرایه کن ی روز

روی میز کامپیوترم قشنگ میشه ی رومیزی خوشگل بنداز حسابی هم تنقلات بچین

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔
نه زشت نیست اگ پولشو دارید یه میز خاطره بگیرید ۵۰۰ تومنه شیک ترم هست برای دکور خونه ام قشنگه  ...

میز خاطره از کدوم ها هست گلم ندیدم من تا حالا برم تو گوگل بزنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
میز خاطره از کدوم ها هست گلم ندیدم من تا حالا برم تو گوگل بزنم 

گوگل کن عزیزم 

الان معمولا همه برا تولدا از میز خاطره استفاده میکنن بخاطر پارچه ساتنی ک خوش داره و خیلی شیکه 😍

شیطان حق داشت این آدما ارزش پرستیدن ندارن 💔