با یکی ۵ سال توی رابطه بودم بعد اینکه ی مدت از هم سرد شدیم بدون هیچ خدافظی و این حرفا دو ماه بعدش فهمیدم ازدواج کرده .. الان دو سال از این قضیه میگذره با اینکه فراموشش کردم و توی هیج رابطه ای هم نیستم اما همیشه خوابشو میبینم چراا
واقعا سخته من سه ماه با یکی بودم قرار بود چن ماه بعدش ازدواج کنیم بعد بهانه اورد ی ماه بعد کاتمون عر ...
من هم الان برگهام ریخت! به این زودی از این یکی به اون یکی رفتن رو دیده و شنیده بودم اما اینکه به همین زودی هم اون یکی رو بگیره نه راستش حالا بهروز وثوقی و گوگوش یه فیلمی با هم بازی کردند تا اون از پوری بنایی دست کشید رفت سراغ اون یکی
اره انقد شوک شدم برگشتم از اول خوندم. چطوری کنار امدی این رفیق من ک فقط گریه میکنه البته اون طرفش یه ...
برای من خیلی سخت بود ریختم توی خودم مریض شدم به اطرافیانم نشون دادم که نه من اوکیم اما بعدش ی مدت مریض شدم ... حس میکنم توی ذهنم هست بخاطر همین کسی وارد زندگیم نشده هنو
۵سال از عمرت رو هدر دادی برای اون ، از اینجا یه بعد سعی کن فراموشش کنی
البته نمیشه گفت هدر داده چون اون روزها هر دو با هم بودند و گمان می کردند این بودنه همیشگیه که جور نشده...فرموش که نمیشه اون ولی برا کنار اومدن با نبودنش هم جایگزین خوب نیازه