2789
عنوان

تیرگی زیر چشم😐🥲

307 بازدید | 19 پست

توروخدا یه راهی واسه پوشوندن تیرگی زیر چشم با ارایش بهم بگید همش انگار بیست ساله معتادم یه جوری تیرست ارثیم هست کاریش نمیشه کرد به جز فیلر که اونم فعلا نمیشه اما کانسیلر و کالر کورکتور همه رنگی خریدم ولی بازم وقتی میزنم یه جوریه انگار با مشت کوبیدن ریر چشمم بلد نیستم چه رنگی و چه شکلی باید بزنم به صورطم توروخدا راهنمایی کنید 🥲

💗💗💗

كانسيلرنخودى رنگ بزنيد

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دقیقا همینکارو که میکنم انگار با مشت زدن زیر چشمم ببین خیلی تیرست

شاید اونو زیاد میزنی🤔چون من اینکارو میکنم کامل کاور میکنه با اینکه تیرگی و گودی باهم دارم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
زرد رنگ دارم اونو بزنم با کانسیلر معمولی خوب میشه🥲

رنگ نخودى توپالت هست اكثرا 

اگه نيست همين زردوبارنگ سه درجه روشنترازپوستت تركيبى بزن 

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
زرد رنگ بزنم نمیشه؟! پوستتون چه رنگیه شما

من گندمی هستم

رژ رنگ گلی تیره یا آجری میزنم

کانسیلر هم اصلا نباید از پوست خودت روشن تر باشه 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.