شوهر من استثناس ناراحت نمیشه اصلا حالا من میگم برای چی میپرسن میگه چه اشکالی داره مگه میخواد پول رو از دستمون بگیره کنجکاوه ببینه این شغل چقدر درآمد داره.
خب نباید میپرسید عروس و دوماد فامیل نمیشه همیشه باید ی چهارچوب خاصی داشت طبق اون باهاشون رفتار کرد ت ...
آخ گُل گفتی عروس و داماد اولاد خود آدم نمیشن ...... البته مامان بیچاره من از اولاد خودشم شانس نیاورده 😔😔
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
فک کنم مامانمم از شوهرم خوشش نمیاد🤕 نمیدونم این وسط چیکار کنم
بهش اهمیت نده زندگیت بکن قرار نیست همه از ما خوششون بیاد یا از مون راضی باشن تو توی زندگی خودت خوش باش ممکن هفته یبارم مامانت همسرت ببینه تاثیر بسازی تو زندگیت نداره
مرسی که جواب دادی... من یه بار شوهرم بهم گفت تو از ما نیستی خیلی ناراحت شدم ؛ بعد از ۱۰ سال ازدواج گ ...
اصلا برات مهم نباشه برای همین میگ چیزای ک مربوط ب خودتون عمو دایی.. ب شوهر نگید چون یروزی میکوبه تو سرتون همیشع باید حواست باشه تو مسائل خانوادگیشونم دخالت نکنی مث ی مهمون اینجوری احترامتم حفظ میشه
خب نباید میپرسید عروس و دوماد فامیل نمیشه همیشه باید ی چهارچوب خاصی داشت طبق اون باهاشون رفتار کرد ت ...
از داماد های امروزی متنفرم
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘