k_76 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 770 عنوان سوتی😁😁 106 بازدید | 8 پست حوصلمون سررف😕😕ترجیحا توی سال جدید یا یک ماه گذشته خودتون یا اطرافیان هرسوتی ک دادیدو بگید🤗🤗 قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔 1402/01/02 | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setayyy عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2630 سوتی والا زیاد ندادم هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
k_76 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 770 سوتی والا زیاد ندادم من خدای سوتیم😫😫 قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔
setayyy عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2630 من خدای سوتیم😫😫 هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
k_76 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 770 یکی به نوار بهداشتی گفت پوشک 😂 ای خدا😂😂😂😂😂 قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔
پوستسبزه عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 8009 وقتی نامزد کردیم اولین بار رفتیم دهاتمون پرسیدن ازش چن تا دایی خاله اینا داری گف ۴تا دایی دارم ۳تا عمع دارم ۲تا خایه دارم جر خورده بودم دیگع خودتون تصور کنید دفعه اول....😂😂😂
k_76 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 770 وقتی نامزد کردیم اولین بار رفتیم دهاتمون پرسیدن ازش چن تا دایی خاله اینا داری گف ۴تا دایی دارم ۳تا ع ... واااای😂😂😂😂😂من داشتم با دختردایی زن عموم تلفنی حرف میزدم جای خامه اینو گفتم هیچیییی نگفت هنگ کرد😂 قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔
k_76 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 770 وای هفته پیش بود گفتن بیا صبحانه بخورگفتم نه مرسی دستت درد نکنهگفت چرا نمیخوری?گفتم اخه کله ملبا دوس ندارم😬😬😂 قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔