2777
2789
اره ولی کارش توی شهر خودمون اگه جور بشه بهتر از کارش توی شهر مامانم اینا هست .  شش ماهه خونه ب ...

وفاداره شوهرت آدم بدذاتی نیست فقط فکرش درگیر کاره تو به حساب این نزار که دوست نداره واست تلاش نمیکنه 

منوووووو بگووووووووووووووو کی ازدواج میکنم خصوصیات ظاهری شغلش کی عقددد

سنت ۳۰سال به پایینه ازدواج خوبی داری دوتا خواستگار میاد واست یه دونه غریبه یه فامیل پسر قدبلند مهربونیه کار رسمی داره دوستم داره باعشق ازدواج میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش فدات من کلا تو فامیل تو دوستام به حس ششم معروفم 

عزیزم یه خواهر مطلقه دارم که 2 سال طلاق گرفته هیچ خواستگاری به دلش نمیشینه به نظرت کی ازدواج می کنه؟ خصوصیات شوهر آینده اش چیه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
وفاداره شوهرت آدم بدذاتی نیست فقط فکرش درگیر کاره تو به حساب این نزار که دوست نداره واست تلاش نمیکنه ...

اخه یه مدت خیلی بینمون فاصله افتاده بود و از هم دور شده بودیم عشقش کم شده بود . 

میشه درخواست دوستی قبول کنی 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
وفاداره شوهرت آدم بدذاتی نیست فقط فکرش درگیر کاره تو به حساب این نزار که دوست نداره واست تلاش نمیکنه ...

عزیزم امکانش هست به این سوالم جواب بدی

این آدمی که دیروز بهم پیشنهاد داده هدفش چیه؟

نه عزیزم،،ما یه دوره مشکل داشتیم ،من خیلی شوهرم از چشم افتاد ،بعد فهمیدم با کسی دوست بود☹ حالا خود ...

بهت خیانت کرده ولی توام خیلی زود تصمیم به جدایی گرفتی میتونستی یکم بهش فرصت بدی چون تو خیلی آدم احساساتی هستی واست خیلی سخت بوده این جوری رودست بخوری دوسش داری هنوزم خودتم دلته برگردی به زندگیت چون واسش زحمت کشیدی

اخه یه مدت خیلی بینمون فاصله افتاده بود و از هم دور شده بودیم عشقش کم شده بود .  میشه درخواست ...

عشقش کم نشده تو این حس داری همش میگی نکنه ازش دورم رفته با کسی دیگه ولی من حس بدی به این آقا ندارم

عشقش کم نشده تو این حس داری همش میگی نکنه ازش دورم رفته با کسی دیگه ولی من حس بدی به این آقا ندارم

میشه شخصی باهاشون حرف بزنم؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
بهت خیانت کرده ولی توام خیلی زود تصمیم به جدایی گرفتی میتونستی یکم بهش فرصت بدی چون تو خیلی آدم احسا ...

وای اره،حسم اینه،،خودمم دودلم ولی نمیتونم فراموشش

کنم،،هم ترس دارم به برگشت،،هم خانوادش یکم نمیتونم

رفتادشونو واتفتقاتی که افتاده درک کنم،،شاید درکم 

میکنن ،ولی هم روی غرورشون،،و علاقه شدید به پسرشون

نمیدونم

دوست داره ولی ازت دوری میکنه نمیخواد بیاد جلو میخواد فراموش کنه چون احساس میکنه نیمتونه مسئولیت قبول ...

عزیزم من کی باردار مبشم چند تا بچه میارم جنسیت و امسال چه ماهی باردار میشم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
هدف خاصی نداره فقط،دوستی وقت گذرونی

عزیزم کاش جوابم میدادی 🙏

من امسال چه ماهی باردار مبشم چند تا بچه مبارم و جنسیت 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
وای اره،حسم اینه،،خودمم دودلم ولی نمیتونم فراموشش کنم،،هم ترس دارم به برگشت،،هم خانوادش یکم نمیتونم ...

عزیزم یکم غرورتو بزار کنار همش من من میکنی میگی چرا من باید این جوری بشه زندگیم من فلانم من بمانم همش شوهرتو دست کم گرفتی هی خودتو میخواستی بکشی بالا بگی ازاون سرتری ولی یه دفعه زیرپات خالی شده حالا صبح تا شب فقط فکرت درگیر اون زندگیه چقد شب عید دلت گرقته بوده به یاد شب های که باهم داشتی گریه کردی بغض داشتی