2777
2789
عنوان

عروسی

113 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.من چند وقت پیش عروسیم بود و با فاصله چند روز عروسی یکی از فامیلامون بود.عروسی ما ی عروسی تقریبا خودمونی و خوب بود اما عروسی فامیلمون ی عروسی لاکچری بود.ک منم جلو خانواده شوهرم گفتم نباید با هم مقایسه کنیم ،ما تازه رفتیم سرکار اما اونا خیلی ساله کارمیکنن خیلی هم پولدارن عروسی ما خیلی هم خوب بود و خوش گذشت.

بعد ک داشتیم درمورد عروسی اونا حرف میزدیم و میگفتیم ک خیلی کادو گیرشون اومد و خیلی خرج کردن مادرشوهرم برگشت گفت اون چون زنش پزشکه خیلی خرج کرده و چون پزشکه خیلی بهشون کادو دادن چون دوستای دختره وضعیت مالیشون عالیه و فلان .در صورتی ک اصلا اینطور نیست، وضعیت مالی هر د خونواده خیلی خوبه🤦‍♀️🤦‍♀️ایا بنظرتون من حق دارم از این حرف ناراحت بشم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن حق نداری چون چیزی نگفته

بعدم تو هرگز خودتو باکسی مقایسه نکن نه برا خودت نه جلو کسی

چون تهش هرکاری میکنن بگن فلانی بهتره خانواده شوهر و غیر شوهرم نداره

مهم اینه تو عروسیت بهت خوش گذشته کادو کیلو چنده اونیم ک کادو میلیونی میگیره باید وسایلای خونش میلیونی باشه همیشه تو چش باشه

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
خب بنظر من مادرشوهرت درست گفته

پسره خیلی پولداره پزشکم نیست میگه خرج عروسی کرده چون دختره پزشکه.اینطوری نیست خرج کرده چون پولداره اگ زنش دکترم نبود خرج میکرد