2777
2789
عنوان

کرونا

105 بازدید | 12 پست

اعصابم خیلییی خورده از شنبه ضعف بدن گرفتم بعد هم گلو درد شدید و گرفتگی صدا از دیروز هم بویایی و چشاییم کاملا رفته چیکار کنم برگزده؟؟؟ تعطیلاتم زهرم شده 😭😭😭😭

خواهرم تتها نیستی 

من ده روزه درگیرشم 🥲

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بویایی چشایی داری؟؟ من که هیچی نمیفهمم 😭😭

نه والله ده روزه ندارم 

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
وای من الان ضعف بدن گرفتم 😓

منم از ضعف شروع شدپاهام ضعف شدید داشت و یهو انگاز خالی میشد خیلیییی بد بووود بعد هم خارش گلو و کلو درد و ابریزش و گرفتگی صدا و سرفه و حالا هم بویایی و چشاییم رفته یعنی همه جور مدل مریضیو دیدم تو این چند روز 😭

نه والله ده روزه ندارم 

واااای خیلیییی بده ولی جالبیش اینه هیچکی از خانوادم ازم نگرفتن فقط من ، نه شوهرم نه بچم نه مامانم که باهاشون بودم خداروشکر نگرفتن من ۵ روز امزوز شد نمیدونی چیکار باید کرد زودتر برگرده بویایی و چشایی؟

واااای خیلیییی بده ولی جالبیش اینه هیچکی از خانوادم ازم نگرفتن فقط من ، نه شوهرم نه بچم نه مامانم که ...

قطره نفازولین بینی بخر بزن.من یکمی برگشته.زمان میبره.ولی تعطیلات اخر سال و عیدم کوفتم شد.میخواستم برم خونه مامانم یه شهر دیگه اس ..نتونستم 😷😔

چند بار بزنم تو روز ؟

دوسه بار بزن .خود داروخونه بهت میگه 

ما هم ۵ روزه درگیر شدیم و عید مون خراب شد 🥺همین علائم +چنتادیگه

خیلییی زیاد شده الان تو سفرم هر کیو میبینم مریضه دوباره کرونا زیاد شد من دخترم تب کرد بردمش ابنجا دکتر شهرستان کوچیکه تازه میگفت امروز ۳۰۰ نفز کرونایی بستری کردیم افتصاخ شده ، بدیش اینع تو عیدیم و تعطیلات خراب شد