2821
2789
عنوان

قیافه گرفتن

157 بازدید | 4 پست

سلام خانومااا سال نو مبارک انشاالله سال خوبی داشته باشيد 

دیروز که خونه مادربزرگم بودم دختر خالم دیدم خیلی قیافه گرفته بود برام، با اینکه موقعیت و تحصیلات خوبی دارم اما نمیدونم چرا حساس شدم و نمیبینم داشته های خودمو تو رو خدا اگه میشه راهنماییم کنید خیلی اذیت میشم 

همیشه تو هر جمعی یکی هست که برات قیافه بگیره اگه بخوای انقدر حساس باشی و خودخوری کنی که خیلی اذیت میشی

پس برات مهم نباشه خودتو دوست داشته باش تا دیگران هم دوستت داشته باشن

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

داشته هات رو به خودت یاداوری کن و خودت رو با گذشته خودت مقایسه کن نه دیگران🌿

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همیشه تو هر جمعی یکی هست که برات قیافه بگیره اگه بخوای انقدر حساس باشی و خودخوری کنی که خیلی اذیت می ...

مشکل اینه ک  خانواده همیشه منو ی جور تخریب کردن فقط دختر خالم نیست دوست ندارم باهاشون رفت و آمد کنم اما مامانم متوجه نمیشه و منو درک نمیکنه اصلا 😔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792