2777
2789
عنوان

توهم‌شنیدار

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 28 پست
عزيزم حتما يه روانپزشك برو منم خواهرو برادرم دچار اسكيزوفرني اند توهم شنيدن صدا دارن 

یعنی اسکیزوفرنی دارم؟؟

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونتون مشکل داره نه شما اگه میتونین ازین خونه برین 

اها منظورت جن اینساس من فک کنم از خونه  نباشه از خودمه و ربطی به جن نداشته باسع

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

علائم اسکیزوفرنی رو تو گوگل سرچ کن ببین به شرایطت میخوره 

سرچ کردم به اون شدت نیستم کمترم

داریم مامانم قرص اعصاب میخوره  نه بیشتر جنبه شنوایی زیاد نمیبینمشون بیشتر صداشون هس و همون طور ...

ممکنه اسکیزوفرنی باشه 

مخصوصا که سابقه بیماری اعصاب و روان دارید 

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

سرچ کردم به اون شدت نیستم کمترم

عزيزم علايم از ضعيف تا شديد هست حالا من خواهرو برادرم ميگن ٢٤ساعت تو سرشون حرف ميزنن صداها واضح و همش دارن مسخرشون ميكنن اسكيزو شون شديده 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

اگه صدا ها رو واضح نمیشنوی خوبه

اسکیزوفرنی نداری.

ولی مواظب باش که اگه زمینه اش مهیا بشه، دچارش نشی.

اطلاعاتت رو راجع به بیماری های روانی ببر بالا.

آهنگ شاد بذار و برای خودت برقص، از عالم و آدم فارغ شو...

عزيزم علايم از ضعيف تا شديد هست حالا من خواهرو برادرم ميگن ٢٤ساعت تو سرشون حرف ميزنن صداها واضح و هم ...

من همیشه نیس بعضی اوقاته و نمیفهمم راجب چی ت سرم حزف میزنن 

اگه صدا ها رو واضح نمیشنوی خوبه اسکیزوفرنی نداری. ولی مواظب باش که اگه زمینه اش مهیا بشه، دچارش نش ...

نه ببین‌نمیدونم چطو منظورپو برسونمم انگا دادد میزنن بلند بلند حرف میزنن ولی ننیفهمم راجب چی حزف میزنن‌فق صداشون بلند هی که میگمشون ساکت نمیفهممممن 

من همیشه نیس بعضی اوقاته و نمیفهمم راجب چی ت سرم حزف میزنن 

خوب حالا يه روانپزشك برو ببين چي ميگه

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
نه ببین‌نمیدونم چطو منظورپو برسونمم انگا دادد میزنن بلند بلند حرف میزنن ولی ننیفهمم راجب چی حزف میزن ...

ببین فقط خودت باید مواظب ذهن و روح و روانت باشی.

موقعیت حساسی هستی، سعی کن بسمت پایداری و تثبیت قدم برداری.