سلام بعضی اوقات ی صدهای میشنوم ت سرم که انگا چن نفر دارنن بلند بلند حرف میزنن ولی انگا حرفاشون معلوم نیس چی و نمیفهمم چی میگن چنجا خوندم بعضیا که توهم شنیداری دارن میفهمن مردن زنن اونا که حرف میزنن ت سرشون یا اینکه چی میگن ولی من نمیفهمم جنسیتشون و یا اینکه چی میگن رو خلاصه اینصدها سرمو سنگین میکنن و تو توهمی بینایی که ازشون میبینمم سرم انگا در صدم ثانبه میچرحه و حرفاشون و هی میگمشون ساکت ساکت نمیشن و هی ازیتمم میکننن و ادمع میدن میدونم واقعی نیس ولی نمیخوام قبول کنمم که توهم میزنم 💔😔 به نظرتون اختلال شنیداری یا چیز دیگس اها اینو یادم رف من این صداهارو از ۵ شش سالگی میشنوم الان کمتر شده ولی هست و بعد عذابم میدن
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونتون مشکل داره نه شما اگه میتونین ازین خونه برین
اها منظورت جن اینساس من فک کنم از خونه نباشه از خودمه و ربطی به جن نداشته باسع
علائم اسکیزوفرنی رو تو گوگل سرچ کن ببین به شرایطت میخوره
سرچ کردم به اون شدت نیستم کمترم
عزيزم علايم از ضعيف تا شديد هست حالا من خواهرو برادرم ميگن ٢٤ساعت تو سرشون حرف ميزنن صداها واضح و هم ...
من همیشه نیس بعضی اوقاته و نمیفهمم راجب چی ت سرم حزف میزنن
اگه صدا ها رو واضح نمیشنوی خوبه اسکیزوفرنی نداری. ولی مواظب باش که اگه زمینه اش مهیا بشه، دچارش نش ...
نه ببیننمیدونم چطو منظورپو برسونمم انگا دادد میزنن بلند بلند حرف میزنن ولی ننیفهمم راجب چی حزف میزننفق صداشون بلند هی که میگمشون ساکت نمیفهممممن