2777
2789
عنوان

، اونایی که قیمه خوب میپزن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز ریز ریز کن تفت بده گوشت و لپه  سه مشت بسته سر تفت بده باهاش  رب دو ق غ زردچوبه بزن ت ...

منم زاهدانیم ادویه آچار و انار دان خیلی رو غذا تاثیر دارن

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

ما اول پیاز سرخ میکنیم بعد گوشت باهم بعد رب یاگوجه‌رنده شده ادویه جات و زعفران بعدش لپه اضافه میکنیم باز یکم‌ تفت و زیرش کم میکنیم میزاریم بپزه مدت زمان پختش بیشتربودنی جا می افته قشنگ 

لپه اول بزار یه چند تا جوش بزنه جدا آبکش کن

لیمو هم یدونه بزرگ کامل پوست بکن تخمشو در بیار ریز ریزش کن طعم خورشت خوبتر میشه من دوس دارم یکم به ترش شدن بزنه ، سالم هم بنداز توش

گوجه هم نزدم من

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

پیاز داغ درست کن  بعد گوشتتو توش تفت بده لپه رو بعد که شستی اضاف کن نمکو زرد چوبه و رپ یه قاشق پر بزن توش چرخی بده بعد آب بریز توش... جوش که اومد لیمو عمانیتو درسته چند تا چنگال بزن توش سوراخ بشه بنداز تو قابلمه زیرشو کم کن تا جابیوفته...بعضیام توش آلو بخارا میندازن 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

تاحالا تو قیمه گوجه نریختم فک نکنم با گوجه طعمش خوب بشه 

من اینجور درست میکنم:

اول لپه هارو یکی دوساعت تو زود پز میزارم بپزن 

بعد پیازو خرد میکنم با روغن وقتی سبک شد زرد چوبه و فلفل و نمک میزنم و گوشتم اضافه میکنم بکم تفت میدم

بعد دو سه قاشق رب را رقیق میکنم با اب و میریزم تو قابلمه یه کاسه پر ام اب میریزم میزارم گوشتا بپزه

بعد لیمو هارو تا غذا داره میپزه با چنگال سوراخ میکنم میزارم تو اب تا تلخیشون بره 

بعد حدود یک ساعتو نیم دوساعت که خوب گوشتا پخت شعله گازو کم میکنم و لپه ها و لیمو هارواضافه میکنم یکی دو دقیقه بعدشم یدونه چوب دارچین با یکم زعفران میزنم طعمش خوب بشه و جا بیفته و روغن بندازه..

گوجه تو قیمه نریز اگه برا مهمون که اصلا نریز اگه برا خودتون میپزی و دوست دارین یه گوجه کوچولو رنده کن با گوشت بزار سرخ بشه

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
عه انار دان چیه برا چی خوبه بگو‌که از عطاری بخرم  خدایی الان اصن قیمه بدون آچار برام غیر قابل ...

دقیقا مثل آچار عمل می‌کنه ولی تعمش نه🤤

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

مادربزرگم گوجه رو سرخ میکرد بعد آخر سر اضافه میکرد .

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اینجا شمالِ

منم خورشت قیمه هام عالی میشن و زبانزد. عمه هام آشپزی هیئت و عروسی های بچه هاشون رو انجام میدادن از زیر دست اونا یاد گرفتم.

همه میگن « قیمه تو مسجدیِ»! 🤣🤣🤣🤣

من پیاز فراوون سرخ میکنم، بعد گوشت رو میریزم و یه تفت میدم، بعد لپه ریز خیس داده میریزم و تفت میدم، رب گوجه رو که ریختم دیگه همه مواد رو سرخ میکنم، حسابی سرخ میکنم. لپه که سرخ بشه، له نمیشه تو خورشت.

زعفرون خشک و دارچین و فلفل هم میزنم، اساسی سرخ میکنم، درنهایت دوتا دونه گوجه فرنگی رنده میزنم، میریزم داخلش بازم سرخ میکنم، خورشت رو کم آب بار میزارم. تا جوش بیاد و آبش تقریبا خشک بشه، بعد آب میریزم و درجه رو کم میکنم خورشت جا بیوفته.

وقتی جا افتاد، لیمو رو پَر میکنم، بدون هسته و نمک  میریزم داخل خورشت.

گوشت هم فقط گوسفندی یا نهایتش گوساله بدون چربی.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
2790
2778
2791
2779
2792