2777
2789
عنوان

عیدی خانواده ی شوهر....

460 بازدید | 12 پست

دیروز مادر شوهرم بهمون عیدی داد

به شوهرم یه پیراهن و یک میلیون پول نو دادن ، پولای شوهرم صدی بودن

به منم یه میلیون دادن که همش ده تومنی بود

حس کردم حتی با عیدی دادنشونم میخوان بی ارزش کنن آدمو 

قدرنشناس نیستم ، ولی اصولا چون من عروسم ، صدیهارو به من میدادن دیگه 

هر چند اومدیم خونه ، همه رو خودم برداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ای کاش بی احترامی خانواده شوهر منم این طوری بود قدر بدون! حتی ده هزاری به دست بچه ام ندادن

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

بهت بگم حساس یا قدر نشناس؟ کدومشی

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

نه بابا. اینطور نیست

منم به برادر زادم دوتا تراول پنجاهی دادم. به خواهر زادم ده تا ده تومنی. چون دیگه تراول نداشتم. اونام لابد نداشتن دیگه

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

دغدغه هاتون فقط

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
امیدوارم شوخی باشه. چون اگه واقعا این طرز فکزت باشه باید بگم خیلی لوسی

راستش قبلنا خیلی تحقیرم کردن با رفتار و حرفاشون ، الان هر حرکتی میکنن ، حس میکنم قصد تحقیرمو دارن باز

🙄

دنبال زیر بقل مار میگردی عزیزم  ؟

نشد یه مناسبت تو فرهنگ ما باشه وعروس ها هزاران عیب و ایراد وحرف از مهمونی وحرف های خانواده شوهر در نیارن!بعدم میگن همه دنبال حرف هستن 

یه میلیون گرفتی بگو ممنون و تمام ،دیگه خرد وتراولش چه فرقی داره