2777
2789
عنوان

گلودرد

116 بازدید | 14 پست

بچه ها من دیشب رفته بودم شهربازی بعد جیغ زدم الان گلوم درد میکنه بعد دندونمم (دندون عقل داره درمیاد)درد میکنه دردش تا پشت سرم میاد و تیر میکشه و اینم بگم الان صدام تودماغی شده باگلوم درد میکنه سرمم همینطور بنظرتون سرما خوزدم‌یا مال دندون عقله؟

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرما خوردی متاسفانه... چون صدات تو دماغی شده

چیکار کنم😭😭😭اخه ماتو شهر خودمونم نیستیم مهمونیم خام عالم بر سرم خیلی استرس گرفتم اینا نگیرن ینی مطمئنی سرما خوردگیه ؟ 😭😭😭😭خیلی میترسمممم

چیکار کنم😭😭😭اخه ماتو شهر خودمونم نیستیم مهمونیم خام عالم بر سرم خیلی استرس گرفتم اینا نگیرن ینی م ...

نه بابا مطمئن نیستم که دکتر هم نمیتونه مطمئن بشه اینجوری اخه

یه ماسک بزن محض احتیاط و ببین علائم دیگه ای خدای نکرده پیدا میکنی یا نه...ان شاء الله چیزی نیست شاید یه الرژی سادست که صدات عوض شده 

نه بابا مطمئن نیستم که دکتر هم نمیتونه مطمئن بشه اینجوری اخه یه ماسک بزن محض احتیاط و ببین علائم دی ...

اخه دیشب خیلی جیغ زدم بعدش گلوم درد گرفت

ان شاء الله خیره پس عزیزم شاید تارهای صوتیت ملتهب شدن صدات گرفته 

وای دقیقا تارهای صوتیم گرفته بود اب جوش عسل خوردم خوب شدم