2821
2789
عنوان

ازدواج

275 بازدید | 19 پست

آدمی که کلی قربون صدقه ت رفت تا عاشقش بشی، بعد برگرده بهت بگه من ازت خوشم نمیاد. با این حال بد چکار باید کرد؟ انگار آب جوش ریختن رو قلبم. 😭😭😭  هیچکسو نداشتم که بهش بگم، دارم خفه میشم

خوبه ک قبل ازدواج شناختیش 

این جور آدما ثبات شخصیت ندارن همون بهتر رابطت تموم شه بره 

من الان ۶ ساله تو رابطه ام الان داریم عقد میکنیم وقتی دوست بودیم نامزدم تو دعوا حتی عکس پروفایل عاشقونشم حذف نمی‌کرد یا از گل نازک تر لهم نگفت اصلا با ۶ سال پیشش فرقی نکرده، میخوام بگم اینجور آدمایی واقعا هستن دل به این نوع آدما ببند که دلت نشکنه هیچوقت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون حرفای عاشقانه‌ش برای فریب دادن تو بوده فقط

خدا از این پسرای عوضی که به خاطر لذت و شهوت خودشون با احساسات و آبرو و آینده‌ی دخترا بازی می کنن نگذره

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️

خیلی طبیعی هست که ناراحت باشی ولی اصلا پی اش رو نگیر، این حال بد یه مدتی باهاته و فقط خودت میتونی مدیریتش کنی، با یه آدم امین حرف بزن، گریه کن، سرت رو گرم کن، بعد چند ماه خدا رو شکر می‌کنی که این آدم از سر راهت رفته کنار.