2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

112 بازدید | 7 پست

توروخدا بگید چیکار کنم برا اولین بار کاشت ناخن انجام دادم وقتی داشت برام انجام میداد دستام پره خون شد از بس دستامو زخم کرد اخرشم اصلااااا خوب انجام نداد برام و نصفه لاکام کنده شد اصلا دوستشون ندارم خیلی اذیتم هنوز ۱ روزه انجام دادم چجوری بکنمشون؟ میخام درشون بیارم اما درنمیان میشه بگین باچی درشون بیارم؟؟

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو ریمو کن 

منم موقع کاشت با سوهان برقی کنار ناخونام زخمممم بودا دیگه پشت دستمو داغ کردم نکارم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برو ریمو کن  منم موقع کاشت با سوهان برقی کنار ناخونام زخمممم بودا دیگه پشت دستمو داغ کردم نکار ...

ریموو کردن درد داره؟

الان ک دستام پره زخمه میتونم انجام بدم؟ 

ریموو کردن درد داره؟ الان ک دستام پره زخمه میتونم انجام بدم؟ 

نه درد نداره ولی سوهان برقی بازم میکشه اگه کارش بد باشه باز ناخونت رو کنارشو زخم میکنه بعدم اینکه ناخونت یه سه ماه میطوله از حالت نرمی در بیاد و صدفش ترمیم شه 

من خیلی کاشت دوست دارم از نظر هزینه هم مشکل ندارم ولی اصلا نمیتونم تحمل کنم سوهان برقی رو یا چیزای دیگشو

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه درد نداره ولی سوهان برقی بازم میکشه اگه کارش بد باشه باز ناخونت رو کنارشو زخم میکنه بعدم اینکه نا ...

آ مرسی منم دوس دارم ولی جدی جدی خیلی اذیت شدم واقعا ارزششو نداشت هیق🥲💔رشده ناخونام خیلی سریعه ولی خب نیدونم چیکار کنم.

نمیشه تو خونه درشون بیارم؟ 

آ مرسی منم دوس دارم ولی جدی جدی خیلی اذیت شدم واقعا ارزششو نداشت هیق🥲💔رشده ناخونام خیلی سریعه ولی ...

نه تو خونه نمیشه اصلا سوهان برقی لازمه!