2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 88 پست

[QUOTE=281011632]اشکال نداره همه تو زندگیشون بالاخره یه اشتباهی میکنن یا ندونسته ی کاری میکنن مهم اینه شما قبل اینکه ...[/QUOدقیقا من به آینده ای بهتری نگاه میگم، به فردای بهتری،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله، البته کمی به همه بی اعتماد شدام 

چرا بی اعتماد 

شما انتخابت صحیح نبود و حق بده 

اما مطمئنا صلاح و مصلحتی بوده که شما سرراه این دختر قرار گرفتید 

حالا با دقت بیشتر نفر بعدی زندگیتون رو انتخاب میکنید 

و شاید هم خدا شما رو فرستاده تا مادر این دختر رو آگاه کنید ک این دختر هنوز بچست و موقع ازدواجش نیست 

به این فکر کن خدا چقدر دوست داشته که الان تو رو متوجه اشتباهت کرده 

و تو رو رابط بین خدا و بندش قرار داده تا مادر این دختر رو متوجه کنید که دخترش هنوز بچست 

و شما اگه هم سن این دختر بودید و ازدواج کرده بودید الان بچتون هم سن این دختر بود 

دلش با شما نیست .وقتیم ازدواج کنین و برین زیر ی سقف ممکنه هرکاری کنه ک پسش بزنین .البته بستگی ب خدا شما هم داره .شاید ببریش بتونی دلشو بدست بیاری .بهش ابراز علاقه کن بگو بخاطرش همه کاری میکنی بهش ثابت کن اول باهاش ب خوبی حرف بزن بگو چرا دوست نداره .با پیام این چیزا نه .رو در رو باهاش خرف بزن .ببین مشکلش چیه از چه ادمی خوشش میاد همونی شو ک اون میخواد