2777
2789
عنوان

کمک

644 بازدید | 88 پست

سلام، حدود یک سال پیش با یک دختری که اختلاف سنی زیادی داریم، عقد کردم بعداز دوماه، دختره گفت، من به اجبار مادرم عقد کردم،،، الان خانوداش میگن بیا ببرش ،  ولی دختره  به میگه اکه منو ببری، من میرم با یکی ،یعنی تهدید به خیانت میکنه،،،؟؟؟

نظرتون چیه کاری به حرفاش نداشته،، یاعقب نشینی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبختش نکن

برو قشنگ با خانوادش منطقی حرف بزن طوری ک بعدا دختره رو ازار ندن ک اره ال کردی بل کردی پسر مردم پرید 

بعدش جداشو 

خوب نیست وقتی دلش باهات نیست بزور ببریش!

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

با دختر ۱۵ سالهههههه ازدواج کردی مگه روستا زندگی می کنید 

چن وقته ازدواج کردین

دلش بات نیس ولش کن خواهشا 

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
آره من میگم، چرا جوانی خودمو و خودش خراب کنم

فقط مشکل خانوادشن بشین باهاشون حرف بزن

چون تازه تو ممکنه طلاق بگیری اونا همچیو سر دختره بشکنن

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!