2777
2789
عنوان

رفیق پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 135 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تمام لخت😂😂

تمام که ن😂😂

در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.

😂😂😂 وای چقد رکم گفته

خیلی رکه گفت من میتونم  بهت قول ازدواج بدم بعد بکنمتو در برم این کارو نمیکنم رو زاست دارم میگم بده بکنم😂😂😂🤣🤣🤣🤣اخه چقد پروووو

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
اصلا امکااااااان نداره رفیق پسر عین رفیق دختر باشه واست..  مگه اینکه دختره خیییییلی زشت و داغو ...

ثابت شد برامممم اصلا نمیشه عین رفیق دخنر

ای خدا ازکجا پیداش کردی ؟

ی رفیقی داشتم پسر خوبی بود خدایی هیچوقتم از این چیزا بهم نگفته بود پسر بود اونممم دیگ ی گروه ژد این پسرم داخلش بود پسرع قیاقش جاذابه همین ک پیشنهاد .... داذع بعد دیگ هی حرف زدیمو اینا رفیق شدیم همین