2777
2789
عنوان

کاتتت

123 بازدید | 11 پست

دوستان من با ی پسری بودم ب مدت ی سال 

خیلیم دوسش داشتم 

بعدددد پسره ام منو معرفی کرده بود ب خانوادش 

ی خواهری داشت هم سن خودم خواهره گفتش ک ب من ک عین خواهرم دوست دارمو اینا خلاصه کلی صمیمی شدم باعاش هی بهم میگفت عین خواهرمی همش باهم میرفتیم بیرونو اینا ی روز ازم پرسید گفت با رضا ک میری بیرون( رضا داداش ک رل من بود) کاری میکننن 

من🙄 بودم گفتم یعنی چی گفت بوسی چیزی گفت من عین خواهرتم بگو دیگ گفتم  ارع منم چون عین زفیقم میدونستمش گفتم ارع  بعد ی مدت دیدم غیب شد  اصلا دختره دیگ پیداشت نبود ب رضا گفتم پس اجیت کجاست گفت واسه کنکور ک میخونه پیداش نمیشه واتس اپ و اینا گفتمم  اوکی نا ی روز مریض شد بهش پیام دادم حالشو پرسیدم بعد چند روز بهم گفت دختره عزیزم دیگ پیامی نده نمیخوام مدیونیت بگیرتممم 

داداششم فردا بهم گفت همه چی نموم شده تو ابرومو بردی 

😁🙄😂الان مقصر کیه ب نظرتوننن 

چ کات مسخره ایی کردم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا نفهمیدم

من با خواهر یارو دوست شدم خواهرش ازم پرسید گفت با رضا ک میرید بیرون چکار میکنید همو بوس میکنید و اینا منم گفتم خب رفیقمه بهش نخواستم دروغ بگم بگم ن و اینا گفتم ارع بوسم میکنه  بعد خواهر چند روز بعدش گفت بهم پیام ندع پسرع ام گفت ابرومو بردی همه چی کات 😂😂فهمیدی عزیزم

من با خواهر یارو دوست شدم خواهرش ازم پرسید گفت با رضا ک میرید بیرون چکار میکنید همو بوس میکنید و این ...

پسره برمیگرده

دوستتم ببوس بذار کنار دهن لقو

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃
والا من خواهرشو دیدم ولی خب فرهنگشون مقداری پایین بود

بنظرم پسره دبه کرده موضوع فقط این نبوده

فرض کن تو باتموم وجودت عاشق یکی باشی ،حالا یکی بهت بگه این ادم مناسب تو نیس مگه دلت دست برمیداره از دوس داشتنش؟مگه میشه به این اسونی کنار گذاشت و فراموش کرد؟اونم بخاطر یه حرف