بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیخیال بابا جوونای مردم رو میکشن به یه ورشونم نیست تو دیگه از یه دمپایی زدن به گربه ات شرمگینی
بهش قد یه نعلبکی غذا ریختم تو حیاط اگه خواست اومد خونه بخوره خیالم یه ذره جمع شد دلم یه ذره آروم گرفت، آخه خب طبیعتش همینه دیگه میره بیرون یا حالا با یه نر دوست شده بازم ذاتشه همونجوری خلق شده تقصیر اون نیس که من زدمش خیلی زدمش خدا منو ببخشه طفلی بی زبونو .
چ دل مهربونی داری خدا حفظت کنه کاش همه دنیا پر بشه از آدمایی شبیه تو قطعا دنیا گلستان میشه❤️💖
ممنونم عزیزم لطف داری قطعا خودت خوبی که به نظرت خوب اومدم، ولی خب آخه تو که منو نمیشناسی من مهربون هستم ولی زبون تلخی و تندی دارم گاهی بی اینکه بفهمم یجوری دِلِ عزیزامو میشکنم که خودم شرمنده میشم ولی دیگه نمیشه کاریش کرد مثل آبی که ریخته زمین این خیلی بَده، یا اینکه اطرافیانمو از دوست داشتن زیاد اذیت میکنم. بازم ولی ممنونم از لطفت سال خوبی داشته باشی