2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 29 پست

عزیزم نوه من اینطوری بود ینی همش میخاست شیر بخوره میخورد باز دهنش میچرخید گریه میکرد دکتر براش شیرخشک تجویز کرد خوب شد با دکتر مشورت کن و اینکه از این ننی قدیما هست یا گهواره واسه خواب بچه خیلی خوبه اونم امتحان کن از الان زیاد عادتش نده به بغلت به شدت اذیت میشی 

شیر خشک ش دیشب بالا آورد 😢 بیشتر نخوابید

زیر سرش رو بلند بذار

بیشتر از ۳۰ تا نده

بعدم آروقش رو بگیر 

اینجوری هلاک میشی از بی خوابی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کولیک چه نشانه ها داره؟

روده بچه چون هنوز شکل نگرفته کامل درد زیادی داره،اگه یه چیز گرم مخصوصا به قسمت پشت روده بچسبه خیلی آروم میشه ،تو بغل هم چون حرارت مناسبی داره آروم میشه 

نوزاد منم 18 روزش هس. سه روز اول انقد گریه میکرد فقط سینم رو مک میزد بردم دکتر گفت گرسنه هس واسه همی ...

مرسی عزیزم اینم همینه سینه مک بزنه و تو بغل باشه ارومه

تازه نه روزشه بعضی نوزادا شبا بیدارن روزا میخوابن 

تا چهل روزگی بهتر میشه 

خودتو تقویت کن از اطرافیان کمک بگیر تا خابید استراحت کن 

مواد مقوی بخور نفاخ نخور بچه اذیت نشه به دکترشم بگو