2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

172 بازدید | 13 پست

نمیتونم پس انداز کنم واسه خونه همیشه لباس وارایش اگ خراب شد تموم شد میخرم واسه خونمون چیزی نمیخرم چون دلم خوش نیست چون شوهرم چند بار ازخونه بیرونم کرد یه بارم گفت میخوام زن بگیرم واسه همین دلم برا خودم میسوزه ویه خودمم میرسم ولی بازهم ناراحتم دوست دارم برا خونه وسایل بگیرم 

چون ذاتا آدمی هستم که پس انداز میکنم همیشه ولی این ۲سال دست کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغلی؟اگه هستی چرا اصلا تو این زندگی موندی

شاغل نیستم به خاطر ولی سالی پنج تومن تو کارتم دارم که پول خودمه نه شوهر بایک کاره خیلی کم درامد ولی اگ بخوام میتونم شغل بادرامد۳تومن کارکنم منتها بچه دارم وشوهرراضی نیمیشه

شاغل نیستم به خاطر ولی سالی پنج تومن تو کارتم دارم که پول خودمه نه شوهر بایک کاره خیلی کم درامد ولی ...

چی بگم والا کاش هیچ زنی مجبور نباشه تو خونه ای بمونه که روحش آسیب میبینه😔

نه اصلا اتفاقا خوب مبکنی برای خودت خرج میکنی اینجوری حالتم بهتر میشه برای خونه خرج کنی که چی

خانم بنده تازه بعد از 9 سال رفت موهاشو از حالت مشکی فابریک رنگ کرد خودش خوشحال بود میگفت اگر میدونستم این همه روحیه بخشه زودتر میرفتم

مردی از دیار خونگرم اهوااااز
خانم بنده تازه بعد از 9 سال رفت موهاشو از حالت مشکی فابریک رنگ کرد خودش خوشحال بود میگفت اگر میدونست ...

دقیقا همینه خانم کوچک ترین تغییری رو ظاهرشون بدن خودشون حالشون کلی خوب میشه