selin1400 مدیر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 4614 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 75 پست ابوالفضل محدثه رو دوست داره؟آشتی میکنن ؟کی؟ 1402/01/02 | 03:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha2kk2 عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 2606 کار درستی میکنی پسرا از ی جا ب بعد ارزش جنگیدن ندارن اره اونم من ک براش هرکاری کردم😔
mounlover عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 999 مهر😊 وای چطور فهمیدی😅🤣 بیخیال م.ن بشم یا نه؟ جوابم رو میده؟ امکان داره کسی ا ... دختر منصف ...صادق ...حتی نمکی و خجالتی هستی اینا باعث میسه دوس داشتنی باشی بیخیال بشی بهتره بنظرم تو ذهنتم ب این نتیجه رسیدی ک بیخیال شی
mounlover عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 999 نه اشتباهه خاستگارم نداریی ؟ حس میکنم ب زودی عروس میشی ... شوهرتم نمی اره کار کنی
mounlover عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 999 اره اونم من ک براش هرکاری کردم😔 میفهمت رهاش کن هم تو زندگی هم تو ذهنت تو ذهنت خیلی مهمه ادم زندگیت باشه برمیگرده
raha2kk2 عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 2606 میفهمت رهاش کن هم تو زندگی هم تو ذهنت تو ذهنت خیلی مهمه ادم زندگیت باشه برمیگرده بله ممنون🙏
raha2kk2 عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 2606 میفهمت رهاش کن هم تو زندگی هم تو ذهنت تو ذهنت خیلی مهمه ادم زندگیت باشه برمیگرده متولد چه ماهی ام میتونی حس کنی🙏
رنه_دکارت عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 601 دختر منصف ...صادق ...حتی نمکی و خجالتی هستی اینا باعث میسه دوس داشتنی باشی بیخیال بشی بهتره ب ... آره میدونم باید بیخیال بشم ولی نمیتونم🤦🏻♀️ خیلی خیلی دوستش دارم. از اعماق قلبم💔 دوستداشتنی هم نیستم. اگه بودم خوشش میومد می اندیشم پس هستم، هستم چون فکر می کنم، فکر می کنم چون شک می کنم. دکارت
mounlover عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 999 متولد چه ماهی ام میتونی حس کنی🙏 آممممم عنصر آبی فکر کنممم نمیدونمممتیر. ابان . اسفند ؟ الان ضایع میشم😂💔
raha2kk2 عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 2606 آممممم عنصر آبی فکر کنممم نمیدونممم تیر. ابان . اسفند ؟ الان ضایع میشم😂💔 اسفند💕
mounlover عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 999 آره میدونم باید بیخیال بشم ولی نمیتونم🤦🏻♀️ خیلی خیلی دوستش دارم. از اعماق قلبم💔 دوستد ... دوس داشتنی هستیم هممون ادمی ک من ازش متنفرم ی نفر دیگ اونو ب عنوان معشوقش میپرسته درک ادما متفاوته لیاقتشون متفاوته ادما میرن دنبال لیاقتشون خودتو دست کم نگیر ن فقط تو همه ادما تو با مقدار علاقه ی اون ادم سنجیده نمیشی ...
رنه_دکارت عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 601 دوس داشتنی هستیم هممون ادمی ک من ازش متنفرم ی نفر دیگ اونو ب عنوان معشوقش میپرسته درک ... نه خب من اونو میخوام، میخواستم فقط برای اون دوستداشتنی باشم که نیستم🙂 این چندماه از غم و غصه پیر شدم. توی زندگیام فقط همین رو از خدا خواستم که نداد می اندیشم پس هستم، هستم چون فکر می کنم، فکر می کنم چون شک می کنم. دکارت
mounlover عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 999 نه خب من اونو میخوام، میخواستم فقط برای اون دوستداشتنی باشم که نیستم🙂 این چندماه از غم و غ ... میدونم خودمم همین مشکلو دارم ... هی پیش خودم ب خدا میگم این ی نفر مگه چقدر سخته واست ؟ این همه عالم و عالمو مال هم میکنی ی نفر مال من زورت میاد ؟ .ی نفر مال من بده ؟ و ب هیچ جوابی هم نمیرسم واقعا نمیدونم چاره ی درد این عشق و عاشقیا چیه
رنه_دکارت عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 601 میدونم خودمم همین مشکلو دارم ... هی پیش خودم ب خدا میگم این ی نفر مگه چقدر سخته واست ؟ ... من به این نتیجه رسیدم که خدا حسوده🤣 دوست داره عاشق خودش باشیم نه بندهاش، برای همین نمیذاره به عشقمون برسیم. تا جایی که دیدم اکثر آدما به عشقشون نمیرسن:) من همیشه همه چیز رو عرفانی و الهی میکنم🤣🤦🏻♀️ می اندیشم پس هستم، هستم چون فکر می کنم، فکر می کنم چون شک می کنم. دکارت