بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیدی شاغل ها از صبح زود میرن سرکار تا ...کارمیکنندسختی میکشن به امید اخر برج که حقوق بگیرن وچه حالی می ه اون اخر برجه سختیاشو یادشون میره اکثرا شمام همینی سختی راهو نبین شیرینی اخر مارو ببین😍😍
خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله
بابا هیچ علائمی ندارم نه درد سینه نه کمر درد یکی گفت رگه های آبی میوفته رو سینه هیچی نیست
فقط بو بهم میخوره دلم میپیچه در حد عق زدن همین
گفتم حتما از سرما خوردگیه
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
نه باور نمیکنم یه ساله اقدامم انقد بی بی منفی دیدم دیگه باور نمیکنم بخواد مثبت بشه چند روز صبر میکنم دوباره بی بی میزنم
ممنون ازت انشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت سال خوبی داشته باشی
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
ببین بدن با بدن فرق داره شرایط هرکس متفاوته من داستانمو تعریف کنم تو الکی میترسی پس فکرشو نکن زیاد کنکاش نکن فیلماشو نبین واسه خودت ترس نساز. واسه من واقعا بد پیش رف هم بارداری هم زایمان ولی خداروشکر تموم شدو دخترم کنارمه
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
فعلا منتظر پری ام من ماه اول که اقدام کردم ۲۵ روز عقب انداختم بعد یواش یواش درست شد دوباره و شده بود یکی دوروز تفاوت اما این ماه دوباره ۸ روز عقب انداختم خدا هم داره امتحانم میکنه
اگه نشدم تا چند روز میرم آزمایش ولی میدونم بازم منفیه
ببین بدن با بدن فرق داره شرایط هرکس متفاوته من داستانمو تعریف کنم تو الکی میترسی پس فکرشو نکن زیاد ک ...
درباره امضات سرکلاژ یعنی چی