2777
2789
عنوان

علائم بارداري؟

66 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ميشه لطفا كمكم كنيد 🥲

هشت روزه از موعد پريم گذشته خفيف درد زير شكم و پهلو دارم 

لكه بيني هم وسط سيكلم داشتم 

دو سه روزم ترشح زيااااااد داشتم اما عفونت ندارم ترشح شفاف بود 

دو سه روزم هست معده درد و يبوست دارم 

اما بيبي چك زدم منفيه حالم گرفته 

بنظرتون باردارم؟؟؟؟

نه. اب هوا تغییر کرده سیکلت بهم خورده. منم همینجورم. اب هم میخورم میارم بالا. فک کردم باردارم. ولی پریود شدم. الان یک هفته اس حالت تهوع دارم . میارم بالا. 

کاش زندگی هم حالت پرواز داشت!؟     قاصدک از چه پریشان حالی!؟   ‌حرف دل در دل ؛بماند بهتر است...!🖤  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه. اب هوا تغییر کرده سیکلت بهم خورده. منم همینجورم. اب هم میخورم میارم بالا. فک کردم باردارم. ولی پ ...

اخه من استراديول ميخوردم هميشه بعد از تموم شدنشون بعد از يكي دو روز پر ميشدم الان خيليييي گذشته پر نشدم ولي بي بي منفيه 

حالا چند روز ديگع بگذره ميرم  ممكنه بي بي دير جواب بده؟؟ اخه شنيدم يه روزم از پري بگذره اگه با ...

بی بی چک اگه خراب باشه منفی میزنه.

ولی شما میگید یک هفته گذشته و اینکه ترشحات قهوه ای داشتید. پس باردار نیستید.. 

تو اقدام هستید؟

کاش زندگی هم حالت پرواز داشت!؟     قاصدک از چه پریشان حالی!؟   ‌حرف دل در دل ؛بماند بهتر است...!🖤  
بی بی چک اگه خراب باشه منفی میزنه. ولی شما میگید یک هفته گذشته و اینکه ترشحات قهوه ای داشتید. پس با ...

اره ده ماهه 

ترشح قهوه اي نه 

وسط سيكلم لكه بيني داشتم ولي الان دو سه روز ترشح شفاف داشتم كه ميگن از علائم بارداريه 

اره ده ماهه  ترشح قهوه اي نه  وسط سيكلم لكه بيني داشتم ولي الان دو سه روز ترشح شفاف داشت ...

خب برو ازمایش بده ک خیالت راحت باشه.‌ البته منم خالم مثل شما بود تو بارداریش لکه دید. بچه اش هم دختر بود.