2777
2789
ازدواجت نزدیکه احتمال ۹۰ درصد سنتیه شاغل شدنتم میشی ولی نه استخدام رسمی یه اداره احتمالا تو شرکتی جا ...

نزدیک ینی کی

سنتی ینی نمیشناسمش اصلا

اون شرکت و اداره دولتی نیستن ن

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
خیلی نیازدارم ب اینک یابرم دانش یا شاغل شم/: کاش یکیشون اوکی شههه تاپیکو سیو میکنم خرداد ک نتیجه اوم ...

نهههههه تلاشتو بکن یدرصد شاید خدا کمکت کرد نگران نباش مرسی اره خبرم کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نزدیک ینی کی سنتی ینی نمیشناسمش اصلا اون شرکت و اداره دولتی نیستن ن

ینی امسال یا سال دیگه نه نگفتم میشناسی یا ن میگم سنتیه منظورم اینه که  دوستیو عاشقی نیست طرف میاد خواستگاری رسمی بدون اینکه باهات دوست شده باشه درباره اون شرکتم ممکنه دولتی باشه ممکنه خصوصی باشه من منظورم اینه که تو استخدام رسمی نمیشی فعلا حالا اینده میشی ولی فعلا نه

2803
ینی امسال یا سال دیگه نه نگفتم میشناسی یا ن میگم سنتیه منظورم اینه که  دوستیو عاشقی نیست طرف می ...

🥲کی استخدام رسمی ی جای دولتی میشم؟؟؟

بعد اینک میش بگی حس امید نسبت بم چیه و هدفش چیه 

همینطور حس احمد چی میتونه باشع و هدفش

2804
🥲کی استخدام رسمی ی جای دولتی میشم؟؟؟ بعد اینک میش بگی حس امید نسبت بم چیه و هدفش چیه  همی ...

الان با کدومشون در ارتباطی کات کردی باهاشون؟ 

درباره استخدامتم احتمالا وقتی داری ارشد میخونی

الان با کدومشون در ارتباطی کات کردی باهاشون؟  درباره استخدامتم احتمالا وقتی داری ارشد میخونی

باهیچکدوم

احمده سعی داره مخموبزنه پاندادم

امیدم ک یجوررفتارکرد دیگ خودم پی نزدم بش

وای ینی من مهرمیرم دانشگاه😍😍

2805
چشم همرو ج دادم

میشه بگید کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟و قبول میشم؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
2801