2777
2789
سنم زیاد عزیزم، پارسال سر بسته گفت، ولی من شرایط روحی خوبی نداشتم و خیلی سرد برخورد کردم، چند ماه پی ...

والا بنظرم ممکنه که بخاد باهات ازدواج کنه ولی خب بخاطر اینکه بهرحال مرد سنش که میره بالا مغرور میشه و تحمل نه شنیدن نداره زیاد اصرار نکرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله معلومه     خب از طرف خانواده پدری زیاد کسیو نمیشناسم فقط ی پسر دایی هیز داشت که ی با ...

نه خبری نیست😂😂😂 اون که هیزه که اصلا حساب نمیشههههه اون ولش کن پسر داییتم ممکنه بزرگ بشه خوشش ازت بیاد ولی الان نه 

نه خبری نیست😂😂😂 اون که هیزه که اصلا حساب نمیشههههه اون ولش کن پسر داییتم ممکنه بزرگ بشه خوشش ازت ...

اوم چه جالب 

اسمش یاسان سنش ۱۷ ی خورده بیشتر فک کن   

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
خاک بر سر همه میزنن تو ذوق ما    

😂😂😂راستش من فقط واقعیتو گفتم زندگی خیلی جاها خوبه خیلی جاهاشم تو ذوغیه دیگه گلم بعدشم تو همش ۱۵سالته به فکر اینچیزا نباش بشین عشقو حالتو کن کلللیییی کار هست تو دنیا که بدون وجود پسر تو زندگیت میتونی انجام بدیو حال کنی🙂

😂😂😂راستش من فقط واقعیتو گفتم زندگی خیلی جاها خوبه خیلی جاهاشم تو ذوغیه دیگه گلم بعدشم تو همش ۱۵سا ...

مرسییی  

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!