2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته چند سالتونه بهم بگو

سنم زیاد عزیزم، پارسال سر بسته گفت، ولی من شرایط روحی خوبی نداشتم و خیلی سرد برخورد کردم، چند ماه پیش باز خیلی سر بسته گفت و من رفتارم عادی بود ولی دیگه نگفت، نمیدونم قصدش چی هست، اگه واقعا دوستم داره یا نه

تو واقعااااا حس ششمی هستی من ایمان آوردم بخدا           زحمت نشه ی ...

😂😂😂😂 ببین من میگم حس شیشم ولی درصد بالاییشو از روی واقعیت میگم تو اگه بهم اطلاعات بدی من چیزی که بهت میگم خیلی دقیق تره و توام اینو میخای من که جادو گر نیستم😂😂😂

😂😂😂😂 ببین من میگم حس شیشم ولی درصد بالاییشو از روی واقعیت میگم تو اگه بهم اطلاعات بدی من چیزی که ...

بله معلومه   

خب از طرف خانواده پدری زیاد کسیو نمیشناسم فقط ی پسر دایی هیز داشت که ی بار دیدم چند سال از خودم بزرگ تر بود با ی پسر دایی خودم که ۱۷ سالشه اسمشم یاسان هست

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
بله درسته😔

نگران نباش همچی درست میشه من خودم ی دختر که دوسش داشتم بهم خیانت کرد🙂 خیلی اذیت شدم ولی بلاخره کنار اومدم الانم منتظرم ینفر که نیمه گمشدمه بیاد تو زندگیم تا ازدواج کنم😅