2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یدونه میزنم تو دهن دلم ک ازین غلطا نکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من یهو وسط حال خوبم یادم میوفته دلم یه جوری میشه

تقصیر خودته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

با اجازه اسی

سلام خانوما میشه دو تا تاپیکم گزارش بزنین پاک شه

گزارش زدین بگین صلوات بفرستم براتون مرسی

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!
دلمو مث سگ میزنمش ک صدای خروس آمازونی بده غلط کرده این همه زد پارش کرد شکوندش دوباره هواشو کنه

ولی من همش حسرت اینو میخورم که چرا موقعه رفتن ول نکردم بره وهمش رفتم سراغش بعدشم یهو میبینی بین حال خوبم دپرس میشم یادم میوفته یهو دلم میگه برو حالشو بپرس وبعدم شیطونو لعنت میفرستم ومیمونم

چطوری

باید دل بکنی