سلام دوستان عزیز راستش مدتیه با یه خانمی آشنا شدم خیلی محترم و مهربون و دلسوز ولی مشکلی دارم خیلی اهل بیرون و برونگرا من اصلا حوصله اینهمه کافه و رستوران رفتن و نشستن پای حرفاش رو ندارم .احساس خفگی دارم .لطفا دعایی بلدید بگید ازم دور شه چونمحترمانه نمیتونم و هر کار میکنم نمیفهمه که مزاحمت داره ایجاد میکنه واقعا کلافم کرده این خانم
برو بیرون خوش باش بگرد دوست خوب نعمته اونوقت تو انقدر ناشکری... اتفاقا خیلی درک داره که دیدن تو براش مهمه که بازم باهات یه قراره دیگه میذاره
خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...
وقتی میگم نمیتونم هی قرار سری بعد رو میزاره به من خیلی خوبی کرده ولی واقعا نمیتونم باش ادامه بدم خیل ...
مم یه جورایی به درد بی درمون تو دچارم....البته براشما شاید درمون داره اما برا من...شما میخوای تموم کنی و نمیتونی ، منم میخوام تموم کنم اما عادت کردم بهش و نمیتونم... هیچ علاقه ای نمونده جز عادت... 😔
الان دیگه باهم دوست نیستیم میگم کاش ادم قدر اون لحظات رو بدونه تا میتونه خوش بگذره
با خودمون چس کردن به هیچ جایی نمیرسیم
خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...
واقعا نمیدونم چرا بقیه متوجه نیستن که درونگرا ها چ مدلی هستند و همش میزارن پای کلاس گذاشتن اونا، بابا طرف نمیتونه، دست خودش نیست، قدرشو بدون نعمته دیگه چه صیغه ایه، منکه اصلا نمیتونم تحمل کنم همون اول میگم من نیستم و تماااتام