2777
2789
عنوان

سن من اقتضای چی رو داره؟

251 بازدید | 14 پست

دقیقا ،۱۹سال و نه ماهمه

بعضی از افراد همسن من فعلا به دانشگاه میپردازن،بعضی از افراد هم ازدواج کردن و تازه بچه هم دارن،یکی تا بهم میرسه میپرسه خواستگار داری؟

تازه یکی دیگه به مامانم می‌گفت هنوز دخترتو شوهر ندادی(خودش دخترش رو ۱۵شوهر داد)

اصلا نمی‌فهمم سنم مناسب چی هست ؛دیدگاه جامعه متفاوته نسبت به این سن 

تعداد رای : 19
نظرسنجی
ازدواج
1
5%
تحصیل
8
42%
کار کردن
1
5%
هیچی فعلا خوش باش با تحصیل و ایام جوانی
9
47%
من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

بشین بچه درستو بخون 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین رک میگم 

تو این سن کار کنی بیشتر به دردت میخوره تا درس 

البته اگ علاقه داری میتونی کنار کار کردن هم ادامه تحصیل بدی 

ولیی میخوای کار کردننن بهترن گذینه اس و درآمدش بیشتره

شیطان حق داشت این آدما ارزش پرستیدن ندارن 💔

بیشتر از سنت بستگی به خودت داره

هیچ کدوم از اینا نه میشه گفت جلوی پیشرفت و میگیره نه باعثش میشه

بنظرم تایممونو بزاریم برای شناخت خودمون و درست کردن نقطه ضعفامون،پرداختن به ارزوهامون و...

بستگی داره تو چی میخوای از دنیا و چه انتظاراتی از خودت داری

می‌دونی منم همسن توام. الان ب نظرم فقط باید تمرکزمون روی خودمون و ایندمون باشه .این رابطه های بچه گونه نمیزارن موفق بشیم از طرفی برای ازدواج زوده ب نظرم چون هنوز خیلی خوش نگذروندیم. الان باید تمام انرژیمون رو پیشرفت و درکنارش لذت بردن از جوانی باشه

خب که چی 
ببین رک میگم  تو این سن کار کنی بیشتر به دردت میخوره تا درس  البته اگ علاقه داری میتونی ...

اهل کار نیستم ،با مدرک دیپلم من بهم شغل گارسونی رو میدن،برای بقیه موارد هم سرمایه اولیه ندارم

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
می‌دونی منم همسن توام. الان ب نظرم فقط باید تمرکزمون روی خودمون و ایندمون باشه .این رابطه های بچه گو ...

موافقم 

اهل کار نیستم ،با مدرک دیپلم من بهم شغل گارسونی رو میدن،برای بقیه موارد هم سرمایه اولیه ندارم

حتی خیاطی و قالی بافی ؟

خودتو گول نزن و وقتتو الکی حدر نده 

در اخر راحت ازدواجه چون اگه دستت تو جیب خودت نباشه خانوادت بهت فشار میارن ک ازدواج کنی 

حتی خیاطی و قالی بافی ؟ خودتو گول نزن و وقتتو الکی حدر نده  در اخر راحت ازدواجه چون اگه دستت ...

نه😐هیچی بلد نیستم،

۱ ماه وقت بزاری بری کلاس یادمیگیری شهریه هاشم خیلی کمه و بعضی از جاها رایگان یاد میدن 

شهرمون از این چیزا نداره،به هنر علاقه ندارم چیکار کنم پیشنهاد دیگه ای داری؟

شهرمون از این چیزا نداره،به هنر علاقه ندارم چیکار کنم پیشنهاد دیگه ای داری؟

آرایشگری کارآموزی

اصلاح صورت 

رنگ مو ... 

یا میتونید تو دارخونه کار کنید برید دورشو ببینید البته اگ زبان انگلیسیتون در حد خوبه

[QUOTE=280966426]آرایشگری کارآموزی  اصلاح صورت  رنگ مو ...  یا میتونید تو دارخونه کار کنید برید دور ...[/QUOTE

هیچ کدوم 😕💔

مرسی گلم ،بعدا یه فکری میکنم