2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نامزد بودم با حرفا و کاراشون اذیتم میکردن دلمو میشکستن 

آخرین بار قبل اینکه بهم بزنم نامزدیمو هم دلمو شکستن هم باعث شدن پام بشکنه من ۴ ساعت یسری داشتم زاااار میزدم 

آخرش از ته دل نفرین کردم 

من آدم بی آزاری ام و نفرین نمیکنم 

به کسی ام بدی نمیکنم 

ولی با من خیلی بد کردن 

والا یکی انقدر آزارم داد و ازیتم کرد حقمو گرفت الان داره با حق من کیف میکنه من به این چیزا اعتقادی ن ...

عموم ارث پدرمو بالا کشید از فاصله دو متری افتاد قطع نخاع شد الان سالهاست با واکر راه میره و اومد پیش پدرم حلالیت گرفتن پدرم حلالش نکرد چون خیلی سختی ها و ضربه ها بابت کاری ک کرد خوردیم 

وقتی نامزد بودم با حرفا و کاراشون اذیتم میکردن دلمو میشکستن  آخرین بار قبل اینکه بهم بزنم نامز ...

خانواده شوهرم انقدر منو اذیت کردن بعد یه تصادف شدید کردن رفتیم دیدنشون تا نشستیم متلک هاش شروع شد!  ذات خراب با این چیزها درست نمی شه! 

یا ارحم الراحمین
خانواده شوهرم انقدر منو اذیت کردن بعد یه تصادف شدید کردن رفتیم دیدنشون تا نشستیم متلک هاش شروع شد!&n ...

آره واقعا 

اصلا به خودشون نمیان 

میذارن رو حساب اتفاق بد یا بدشانسی 

مادربزرگ من به زنعموم که سالها پیش میخواست خونه بخره ولی دخالت کرد و نذاشت گفت ایشالله جنازه بچت از خونه بیرون بیاد.. اونموفع عموم بنده خدا با نفرین بیجای مادرش خونه نخرید چون مامانبزرگم نمیخواست عموم از پیشش بره.. که زنعموی بیچارم کلفت خونه اون پیرزن باشه 

خیلی جالبه که چند سال بعد جنازه یکی دیگه از عموهام    یعنی پسر خودش از خونش اومد بیرون... اون پیرزن نذاست اونموقع خونه بخرن الان هم مستاجرن بندگان خدا

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

مادربزرگ من به زنعموم که سالها پیش میخواست خونه بخره ولی دخالت کرد و نذاشت گفت ایشالله جنازه بچت از ...

واقعا از هر دست بدی از همون دست میگیری 

خیلی ناراحت شدم امیدوارم خدا و خودمون بخوایم دلامون نورانی شه تا هر چی اتفاق مثبت هست واسمون اتفاق بیفته 

آمین

وآقا از هر دست بدی از همون دست میگیری  خیلی ناراحت شدم امیدوارم خدا و خودمون بخوایم دلامون نور ...

واقعا سخته. زنعموم خیلی خیلییی خانومه ولی نذاشت مادربزرگم.. تو ولیعصر تبریز یه مورد خوب بود یه خونه قدیم ساخت میخواستن تعمیرات کنن داخلشو تا برن زندگی کنن ولی اون پیرزن عوضی حسود نذاشت.. الان فقط اجاره اون منطقه ۲۰ یا ۳۰ میلیونه 

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝