2777
2789

بزا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم دیگه😐💔

نتم نیورد ندیدم ش نمیدونم عزیزم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم یجا دیدم شما گفتی برای انتخاب رشته از آقای احمد باقری کمک گرفتین میخواستم بدونم راضی بودین؟

چون تصمیم گرفتم انتخاب رشتمو با ایشون انجام بدم میخواستم نظر شمارو بدونم راضی بودین یا نه؟

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم یجا دیدم شما گفتی برای انتخاب رشته از آقای احمد باقری کمک گرفتین میخوا ...

سلام گلم،ایشون خیلی دلسوز هستن و خیلی خوب توضیح میدن،راستش من انتظار بیشتری ازشون داشتم یعنی جوری ک برام توضیح داد امیدوار بودم،ولی خورد تو ذوقم ،انتخاب رشته آزادمو ایشون انجام داد،سراسری و خودم و در آخرم مال خودمو رفتم رشته ای ک آزاد قبول شدم پایینتراز رشته الان خودم بود،نمیدونم هدفت چیه و رتبه و ترازت چجوریه،ولی اگه ترازت زیر۶۸۰۰ایناس ب پیراها امیدوار نباش آزادشون،حرفای هر مشاوری هم ک گف نمیدونم فلان جا قبولت میکنم با این تراز و اینارو باور نکن،خودت خیلیییی تحقیق کن،پستای همین آقای باقری و بخونی خودت میتونی انتخاب رشته کنی

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔