2777
2789
عنوان

رشته گرافیک

342 بازدید | 7 پست

لطفا اگه اطلاعاتی راجع بهش دارید یا رشتتون بوده یکم راهنماییم کنید

من درسم خوبه یعنی معدلم ۱۹.۵ به بالاست ولی به رشته های نظری علاقه ندارم

کلا نقاشی و عکاسی و این جور چیزا دوست دارم

از خوبیا و بدیای این رشته بگید لطفا

و اینکه از نظر درآمد و مهاجرت چطوره 

انسان های ضعیف : انتقام میگیرند...انسان های قوی : میبخشند... انسان های باهوش نادیده میگیرند... من : فحش میدم  توپ تانک انبردست من چقدم جیگرم خیلیم ربط نداشت ناراحتی نخون  هر کیو میبینم یکی ولش کرده رفته چرا اونی که ول کرده رفته رو نمیبینم؟ اگه لبخند به لبات اومد یه صلوات مهمونم میکنی؟

رشته فوق‌العاده سخت و پر کاری هست و همینطور پر هزینه اگه علاقه دارین حتما وارد این رشته بشین وگرنه اصلا وارد این رشته نشین و اینکه با نقاشی خیلی فرق داره گرافیک کلا مبحث ورشته دیگه ای هست در مورد شغل هم بستگی ب خودتون داره یا میتونید ب عنوان کارمند کار کنید یا فریسنلری و شرکت بزنید ک کار سختیه اگه دوست دارین حتما برین سراغش

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

پرهزینس

همشم باید کار انجام بدی و تحویل بدی کنارش درسای عمومی هم بخونی و ریاضیتو حل کنی

من خیلی فضای رشتمو دوس داشتم چون همچی داشت هم رنگ هم عکس هم سیاه قلم هم مدادرنگی هم فتوشاپ هم چاپ و .....

من تو دانشگاه گرافیکو ادامه ندادم و مشغول بکار نشدم ولی استادم یه ماه پیش میگفت الان بازار کار گرافیک اصلا خوب نیست و انیمیشن نسبت بهش بهتره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرهزینس همشم باید کار انجام بدی و تحویل بدی کنارش درسای عمومی هم بخونی و ریاضیتو حل کنی من خیلی فض ...

سلام  عزیزم 

وقتت بخیر 

ی سوال داشتم 

من رشته ای کارشناسی ام زبان هستش ، میتونم ارشد رو کنکور گرافیک بدم و یکی از رشته های دولتی مجاز بشم ؟؟ 

یا چون کارشناسی ام ی چیز. دیگه بوده باید حتمن آزاد برم 

آیا این طوری بازار کاری برای من هست ؟ یا چون کارشناسی ام ی رشته دیگه بوده نمیتونم مثل خود گرافیکا کار کنم 

ممنون میشم کمکم کنین 🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

سلام  عزیزم  وقتت بخیر  ی سوال داشتم  من رشته ای کارشناسی ام زبان هستش ، میتو ...

من هنوز مدرک کارشناسی نگرفتم نمیدونم🥲

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
من هنوز مدرک کارشناسی نگرفتم نمیدونم🥲

ممیشه لطفا از استادت بپرسی ؟ 

منم رشته ام ادبیات انگلیسی هست اگر سوالی داشتی بگو 🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

ممیشه لطفا از استادت بپرسی ؟  منم رشته ام ادبیات انگلیسی هست اگر سوالی داشتی بگو 🌹

فعلا که با استادی در ارتباط نیستم و در شرف تغییر رشتم

رشته فوق‌العاده سخت و پر کاری هست و همینطور پر هزینه اگه علاقه دارین حتما وارد این رشته بشین وگرنه ا ...

در مورد هزینه های چی 

در یک سال چقدر خرج میکردین

خانواده های متوسط میتونن برن؟