2777
2789

بستگی داره به اینکه تلاش و حوصله و علاقه رو داشتی باشی یا نه.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا از نظر من سخت نبود بستگی دارع با درسای حل کردنی کنار بیایی یا حفظ کردنی

من خودم نمره هام همه بالا ۱۸بودن دبیرستان

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

میشه دوتا تایپیک اخرم بگید تو هرکدوم چه عکسایی مونده وسواس فکری دارم احساس میکنم چیزی پست کردم

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

نه سخت نیس فقط حجماشون زیاده

مث تو کلاس ما همه حالمون از تاریخ جغرافیا بهم میخورد انقد که زیاد بودن

یا همه از فلسفه متنفر بودیم انقد که همه چی قاتی پاتی و چرت و پرت بود

و اینکه میگن کنکورش اسونه اصلا توجه نکن

الان تو کنکور ک عمومیا برداشته شده ادبیات و ریاضی ضریبشون شده ۸ و ۶ که متاسفانه هم ریاضی سخته هم ادبیات تخصصی که باید اندازه ی چییییی عروض و قافیه و ارایه و قرابت کوفت زهرمار بلد باشی😑

ببین ریاضیش هیچی نیست عربیش یکم سخته که معلم خوب گیرتون بیاد نمی افتید با باید حوصله خوندن داشته باشید ما روزی دو سه تا امتحان پرسش کوفت داریم ولی درکل انقدر سخت نیست اما حسابداری هم خوبه البته نظر منه من حسابداری نخوندم