2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه علت ؟

تاپیکمو بخون عزیزم،من احمق کارت بهش دادم گفتم خودت بگیر ولی حواسم بهش بود،روم نشد دوباره برم برای دارو،اونم گفت بده خودم الان به تو نمیده،اینقدر ساده هستم که دادم،ولی منتظرش موندم،بعد از اینکه حساب کرد به متصدی داروخانه گفت موجودیش رو هم بگیر،منم بدو بدو رفتم کارت ازش گرفتم

همه مثل هم نیستن

ی عده اینجوری نشون میدن  اما فقیر نیستن 

ی عده هم فقیر هستن دیگه نمیتونیم بشناسیم 

در حد توان کمک کنیم بقیه اش با خدا

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

در راه خدا انفاق کنیم 

البته با احتیاط

😆

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
2790
2778
2791
2779
2792