2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

50 بازدید | 3 پست

دلیل حالت تهوع مداوم چی می‌تونه باشه؟😔خسته شدم. س ماه با درد تخمدان همراه بود. رفتم دکتر گفت کیست داری ولی ربطی ب این ندارع.تمام ازمایشامم خوب بود. حتی انواع تومور مارکر هم نوشتن و انجام دادم مشکلی نبود..    حتی با دمیترون هم آروم نمیشم. از زندگی سیر شدم. 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
سلام احتمالا کبد چرب دارین 

ممنون.  کبد چرب دیگه چ علائمی داره.   چی بخورم خوبه

نمی‌دونم ربط داره یا ن. ولی با چیزای چرب حالم بدتر میشه. و دلم میخاد فقط تو یخ بزارم شکممو 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون.  کبد چرب دیگه چ علائمی داره.   چی بخورم خوبه نمی‌دونم ربط داره یا ن. ولی ب ...

برو یه سونو بده حتما     باید پیاده روی کنی چربی نخوری ورزش کن   جوش زدن پشت کمر وکتف گر گرفتگی کف پا  
⚠️ هشدار #کبد_چرب

شاید باور نکنید ولی #کبد چرب تو جامعه اپیدمی شده و تقریبا تو هر خانواده حداقل یک نفر به کبد چرب مبتلاست و نمیدونن. سن خاصی هم نداره. اینطوری نیس که بگین این بیماری پیرمردها و پیرزنهاس. حتی بچه ها هم ممکنه کبدشون چرب باشه. کبد چرب حتی میتونه کشنده باشه!  علائمی هشدار دهنده مبتلا به «کبد چرب»:

👈🏻زرد بودن سفیدی اسکلروز چشم
👈🏻کک‌ومک و لک صورت
👈🏻ترش کردن و ریفلاکس گوارشی
👈🏻طعم دهان تلخ و بدمزه صبحگاهی
👈🏻جوش صورت و پشت کمر و روی بازوها
👈🏻عصبانیت و پرخاشگری، زود از کوره دررفتن
👈🏻درد مچ پاها و پیچ‌خوردگی های مکرر مچ پاها
👈🏻ریزش موی شدید
👈🏻احساس مورچه‌روی و گِزگِز در نواحی مختلف بدن
👈🏻خونریزی های شدید عادت ماهیانه در زنان
👈🏻حالت چسبندگی داشتن مدفوع به کاسه توالت (که نیاز به شست‌وشوی مدفوع با فشار زیاد آب باشد)
👈🏻پرش پلک راست در اکثر مواقع
👈🏻زرد شدن پیراهن در ناحیه زیر بغل و بدبو بودن عرق
👈🏻احساس سوزن‌سوزن شدن انتهای دست و پاها
👈🏻درد در سمت راست حفره شکمی که به‌سمت بین دو کتف انتشار داشته باشد!
#کبد_چرب

https://eitaa.com/joinchat/3128295440Cd0491f31ef