2777
2789
عنوان

بابام😞🥺🥲

367 بازدید | 18 پست

چون قدم کوتاهه هر شلواری بخرم باید ببرم یکم کوتاه کنم شلوار قبلی که گرفتم خیاط خیلی کوتاه کرد منم همش تو خونه میپوشیدمش این دفعه دیشب شلوار عیدم رو بردم دادم برام کوتاه کنند بابام برگشت گفت خیلی کوتاه باشه نمیزارم بپوشی گفتم باشه یه ساعت پیش گفت لباس بپوشیم بریم عید دیدنی رفتم لباس پوشیدم تو حیاط داشتم کفش میپوشیدم اومد گفت با این شلوار نیا به خدا کوتاه نبود نزدیک جورابم بود اصن کوتاه نبود منم برا عید همه شلوارام رو انداختم رفته چون خراب شده بودن گفت برو یکی دیگه بپوش گفتم ندارم دیگه دستمو گرفت از پله پرتم کرد پایین بردم تو اتاقم کلی زدم رفت بیرون اومد گفت پاشو یه چی دیگه بپوش بریم گفتم من نمیام ورداشت شلوار رو پاره کرد همین طوری دارم اشک میریزم مگه من چه گناهی کردم😞

داداشم با زنش رفتن روستامون بعد برن مسافرت دلم میخاد زنگش بزنم بگم بیاد منو ببره ولی چون ساله اوله که میرم مسافرت دلم نمیاد نمیدونم این 13روز که بابام خونس چطور تحمل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اینقد خشونت لازم نبود ولی توهم که میدونستی  بابات حساسه به خیاط تاکید میکردی ساق پام  اصلا معلوم نباشه ها بابام خوشش نمیاد یچیزی بگم  واقعا با شلواری که پاتو کامل بپوشونه هم واقعا چیز خاصیو ازدست نمیدادی