2777
2789
عنوان

سوتییییی خفن

197 بازدید | 10 پست

امروز خونه پدر شوهرم بودیم خیلییی شلوغ شد یدفعه بعد من تو آشپزخونه بودم خواهر شوهرم اومد گفت رویا (دختر برادر شوهرم که تقریبا همسن خودمه)اومده مستقیم رفته تو اتاق روش نشده بیاد پذیرایی پیش مهمونا منم رفتم که غافلگیرش کنم دیدم برق یکی از اتاقا روشنه درش هم بسته اس رفتم پشت در یهوییی در اتاق رو باز کردم پریدم تو گفتم پخخخخخخخخخ آقایهویی دیدم شوهر خواهر شوهرمه داره لباس عوض میکنه یعنییی ذوب شدم سریع معذرت خواهی کردم  لپام سرخ شد سریع پریدم تو اتاق بغلی دیدم رویا اونجاست بعد بیچاره اومده تو اتاق تند تند معذرت خواهی میکرد آقا تا از اتاق رفت بیرون به خواهر شوهرم گفته بود دیدم خواهر شوهرم اومد اتاق کررر کررر میخندید ،😂😂👎👎من که داشتم غش میکردم دستام یخ شده بود آخه چرا مث آدم نرفتم تو

من که پدر شوهرمو لخت دیدم اولم پاهاشو دیدم با لبخند نگاه میکردم فکر کردم شوهرمه بعد سریع فرار کردم😂

من غریبه ترین اشنا . من پر از خالی ولی گل تر از پوچ .گمشده ای پیدا شده در جهانی نا وجودم🧚‍♀️🌱💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عیدی بشه امسال  

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

وای منم یهو در خونه رو باز کردم برادرشوهرم داشت شلوارشو عوض می‌کرد من هول شدم زل زده بودم بهش نمیفهمیدم چکار کنم  اون لحظه خون به مغزم نرسید فوری درو ببندم 

برادرشوهرم فوت شده لطفا برا‌ش فاتحه یا صلوات بفرستین

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️