2777
2789
عنوان

عیدی پدرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 52 پست
دستش دردنکنه همین که میده(هرچقدر هم کم) یعنی براتون ارزش قائله

قبلا نمیداد. الان دخترش نامزد کرده باید به دخترش بده دیگه خجالت میکشه به اون یه تومن بده به من هیچی😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خواستید اونجا رو ترک کنید پنجاهی رو بده به مادر شوهرت بگو صدقه بده برای رفع بلا

ن بابا زشته من بودم همون موقع ب شوهرم میگفتم برو بستنی کیلویی بخر بیار دور هم بخوریم 

پدرشوهر من هم وضعش توپه به من قرآن باز کرد پنج گرفتم همسرم ده پسرم ده گرفت اصلاااا لحظه ای به این فکر نکردم که داره بهم توهین میشه چون انتظارم از بقیه حتی همسر پایینه من احترام تو اینچیزا نمیبینم که اگه کم بود بگم بهم احترام نزاشتن یا اهمیتی ندارم 

این عیدی یچیزی مثل شگون ارزش مالیشو نبین 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
عزمزمه پول خودشه هر جور ک،بخواد،میتونه بده شاید،قسط و وام داره 

عرض کردم اگه نداشتن یا سختشون بود انتظاری نداشتم ولی آدم انتظار داره حداقل برای تنها نوشون که هی میگفتن بچه بیارید بچه بیارید ما کمک خرجتون میشیم و نشدن حداقل صد تومن عیدی بدن

وا شاید نمیخواد ده برا پولش هم باید ب عروس جواب پس بده

موافقم نباید توقع داشت

پول خودشه 

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم

من پدر شوهرم ده تومن داد دست دخترم میخاستم بگم مرسی افتادی تو زحمت😐

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
من پدر شوهرم ده تومن داد دست دخترم میخاستم بگم مرسی افتادی تو زحمت😐

خب مادربزرگ شوهر منم به بچه ام ۱۰ تومنی داد گفتیم دستت درد نکنه چون درامد نداره و همینم انتظار نداشتیم 

خب مادربزرگ شوهر منم به بچه ام ۱۰ تومنی داد گفتیم دستت درد نکنه چون درامد نداره و همینم انتظار نداشت ...

والا برا ما فقط ندارن وگرنه شب عیدی دخترش و عیدی پسر دخترش همیشه دارن

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

حالا اگه نفری ۲ میلیون یا ۵ میلیون عیدی می‌داد میومدین تاپیک بزنین بگین انقدر عیدی داده خیلی آدم خوبه؟

تا مطابق سلیقه عروس عمل نمیشه، تاپیکها شروع میشه.

دیگه هرکس یه مقداری هدیه یا عیدی میده. نمیشه بقیه رو تغییر داد.