یعنی این بشر هرساااال منو ناامیدتر میکنه. یعنی درامدش درماه حداقل ۳۰ تومنه یعنی اینطور نیست ندار باشه ولی بیشتر از ۵۰ تومن عیدی نمیده. بابام به هرکدوم از ما بچه هاش ۲۰۰ داد به نوه هاش ۳۰۰ پدرشوهرم به من و شمهر و پسرم که تنها نوشه ۵۰ تومن داد اونم گفت پس انداز کنید براش😑🤦♀️
اعصابم خیلی خورده. به خدا چشمم دنبال مالش نیست. اگه میدونستم نداره میگفتم فدای سرش. ولی واقعا احساس میکنم دارن به شعورم توهین میکنن
اگه بخوای منطقی و عقلانی فکر کنی کلا رسم عیدی دادن اونم پول چرته بخصوص بخوای به هر کس رسید خونت از بزرگ و کوچک عیدی بدی،شاید خسیسه واقعا اما مالشه براش زحمت کشیده دوست نداره بیشتر بده.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پدرشوهر من سال 86 موقع بردن عروس 50 تومن انعام داد بهم حالا کلی جیباسو گشت پول خورد بده پیدا نکرد مجبور شد پنجاهی بده بعد پاتختی ب همسرم گفت اونو برگردونین ب یکی قرض دارم 😐 حالا بعد اون موضوع همسرم بارها ب جاش بهم پنجاهی داد که جبران شع ولی تو دلم موند که موند. و الانم تنها عروسشونم تو این چندین سال یادم نمیاد از طرف پدرشوهر مبلغ چشمگیر یا کادویی بگیرم
خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
عیدی خب وا عجبا تاپیک دوستم بهم پیام داد رو بخونید شبیه این خانونه
دست شما درد نکنه😑 من نه از پدرشوهرم پول خواستم نه تو روشون بی ادبی کردم. هربار گفتم دستتون درد نکنه. مشکل من اینه تبعیض قائل میشن. به مثلا بچه های برادرش ۳۰۰ اینا عیدی میده که همه جا بشینن بگن چقدر دست و دلباز و پولداره ولی برای نوه ی خودش واقعا چیزی نمیده درحالی که شوهر من بچه ی بزرگشونه و به خواهر برادرش که تو خونه هستن نفری ۲۰۰ عیدی داد.