2777
2789
عنوان

پنهانکاری

300 بازدید | 27 پست

چرا اینکه چکاره اس رو از من پنهان میکنه ؟؟

اوایل دوستیمون پاپیچش شدم که چکاره ایی ،گفت؛به موقع اش میفهمی 

منم بعد کلی اصرار به شوخی گفتم ،نکنه پسر رییس جمهموری که از من قایم میکنی 

ی خنده مرموز زد و چیزی نگفت 

اینم بگم الان یکساله تو ماموریته 

شاید بگید دروغگو و شیاده و بلوف میزنه 

خودمم شک کردم  ولی چرا باید دروغ بگه ؟

در ضمن خیلیم پولداره 

اطلاعاتی یا سوریه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوری یعنی چی ؟ یعنی عربه ؟

مدافع حرم بهشون میگن که توی سوریه هستن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
آها ،نمیدونم والا بهش گفتم اطلاعاتی هستی خب بهم بگو مگه من به کی میخوام بگم

اونا زناشونم نمیدونن .به دوس دخترشون که به هیچ وجه نمیگن .ولی اینا اکثرا ۹۹درصد با دختر میرن تو رابطه قصد ازدواج دارن 

اونا زناشونم نمیدونن .به دوس دخترشون که به هیچ وجه نمیگن .ولی اینا اکثرا ۹۹درصد با دختر میرن تو رابط ...

اتفاقا خودشم گفت ،گفت اطلاعاتی هست زن و بچه هاشم نمیدونن چکاره اس 

ببین اینایی ک شغلشونو نمیگن به احتمال ۹۰درصد اطلاعاتی هستن مخصوصا اینکه میگی پولدارم هست

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز