2777
2789

چرا تنهایی عزیزم؟

هر روزم را با یک "سوتی" شروع میکنم و با یک "سوتی" دیگر پایان می بخشم😑                                                 #سلطان_سوتی_های_جهان_در_بچگی   هسدم😎                        ::::::::::💜عاشق رنگ بنفشم💜::::::::::                       هرکس ک میخواد زیاد خنده نکنه به بدبختیاش فکر میکنه😊_حالا منِ بدبخت به سوتی هام فک میکنم___"(با اینکه بدبختی از سر و پام میباره اما اون لحظه به یادم نمیاد)"____ و همچنان میخندم🥲::::::::::::::::::خلاصه که گُلای تو خونه برای من دعا کنین انقد زیاد نخندم🥲🥲🥲                                                                                                   بگو: لوس😀    بیا منو ببوس😝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دیگه

هر روزم را با یک "سوتی" شروع میکنم و با یک "سوتی" دیگر پایان می بخشم😑                                                 #سلطان_سوتی_های_جهان_در_بچگی   هسدم😎                        ::::::::::💜عاشق رنگ بنفشم💜::::::::::                       هرکس ک میخواد زیاد خنده نکنه به بدبختیاش فکر میکنه😊_حالا منِ بدبخت به سوتی هام فک میکنم___"(با اینکه بدبختی از سر و پام میباره اما اون لحظه به یادم نمیاد)"____ و همچنان میخندم🥲::::::::::::::::::خلاصه که گُلای تو خونه برای من دعا کنین انقد زیاد نخندم🥲🥲🥲                                                                                                   بگو: لوس😀    بیا منو ببوس😝

تنهایی، حال و روز خیلی از آدم هاست، اگرچه که از نظر تعداد دور و اطرافشون زیاد باشه. پس از این بابت که این فقط مختص به شما باشه نگران نباشید، شما تنها نیستید.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
بهترین کار این که خودتا سرگرم کنی ، اونم سرگرم کارایی که کمکت کنن و چاره ساز باشن 

دست و دلم به هیچی نمیره!

قبلا فیلم می دیدم، کتاب می خوندم، اما الان حوصله ی همونارم ندارم!

خیلی بده واقعا...😔 خدا ما رو برا تنهایی آفریده؟؟؟

بله سخته نه ولی شاید هنوز وقتش نشده.

هر انسان و موجودی نیاز به یه همدم داره، به همین دلیل خدا موجودات و انسان رو جفت آفریده.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
وقتش کی هست؟؟؟ چرا تا یادم میاد تنها بودم؟؟؟

مشخصه که خیلی دلتون گرفته