2821
2789
عنوان

به وقت سفر🚗🚙

210 بازدید | 11 پست

خب دیگه نوبت منه تاپیک بزنم😆

قراره بریم سفر، تقریبا ایران گردی😅

تهران و قم و مشهد و شمال و منزل🏠

5 نفریم و دو سه سالی میشه سفر نرفتیم، منم میدونم مثل سالای قبل قراره کلی وسیله برداریم. 

از یه طرف میگم جا تنگ میشه و راحت نیستیم و... ، ماشینمو بردارم

از یه طرف میگم پول بنزین زیاد درمیاد و خستگی و...، بیخیال میشم

گیریدم که چه کنم🙄

میون دوتا دلبر، من دو دلم کدوم ور، اینور برم یا اونور🚗🚘🕺🏃‍♂️🙄🙄

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

تهران و قم و ولش کن .مشهد و شمال برو یا اصفهان 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لباس به اندازه بردار مثلن من لباس خونگی زیاد بر میدارم چون وسواس دستشویی رفتن دارم اگ یه قطره اب بخوره لباسم در میارم بخاطر همین خونگی زیاد بر میدارم اگ شما وسواس نداری کلن لباس کم بر دار داری میری مسافرت ک عشق و حال کنی دیه☺️☺️☺️

به به، خوش بگذره بهتون ،دسته جمعی عالیه اگه باهم جورید، توی راهم کلی میگید و می‌خندید، لباس کمتر برد ...

مرسی عزیز، انشالله که جور باشیم، معمولا با بحث و دلخوری پیش میره😅

لباس به اندازه بردار مثلن من لباس خونگی زیاد بر میدارم چون وسواس دستشویی رفتن دارم اگ یه قطره اب بخو ...

بحث لباس نیست، بحث گاز و ظرف و پتو و........ 

[QUOTE=280918550]دست من نیست، رئیس پدره😁[/QUO قم رفتین حواستون باشه نزدیک حرم پارکینگی که نگهبان داره ماشین بزارین .ماشین پارک غریبه رو خالی می‌کنن بلایی که سر من اومد سر شما نیاد

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

جا میشه باووووو درست بچینید با هم برید خوش میگذره دو ماشین کلی هزینه بنزین و اصطکاک ماشینا حداقل رو ...

Right 👍👍👍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز