2777
2789
عنوان

امروز تولد پدر آسمونیه منه 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 60 پست
خدا رحمتشون کنه عزیزم . روحش شاد

ممنونم 🙏🙏 خدا رفتگان شما رو بیامرزه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارحمتشون کنه،اره میدونم خیلی سخته،منم بااینکه چندسال ازفوت پدرم گذشته ولی هرسال موقع سال تحویل دلم ...

خدا بیامرزه همه رفتگان و ...من از دیشب اینقدر گریه کردم خیلی دلتنگم نابودم مخصوصا ک دورم و حتی سر مزار هم نمیتونم برم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
روحش شاد و بهشت جایگاهش 

ممنونم‌مهربونم خدا رفتگان شما رو بیامرزه 

خدا رحمتشون‌ کنه 

ممنونم‌ عزیزم خدا رفتگان شما رو بیامرزه 🌷

وای منم با گوشت استخون درک تون میکنم بابام یه ماهه به رحمت خدا رفته اولین نفر برای مناسبت ها به ایشون زنگ میزدیم ولی حیف که نبودش بهش تبریک بگیم برای نیمه شعبان رفتم بالای قبرش گفتم بابا به رسم همیشه عیدتون مبارک ولی برای دیشب چون راه مون دوره همسرم شب کار بود نشد بریم منم به هیچ کس تبریک نگفتم

بابات الان جاش خوبه و توی بهشته ♥️🌸💖🌿🌾🪴

خوشحال باش موفق شو تا از خوشحالیت خوشحال بشه ، اون تو رو میبینه ها اگر ببینه ناراحتی غصه میخوره 

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
خدا بیامرزه همه رفتگان و ...من از دیشب اینقدر گریه کردم خیلی دلتنگم نابودم مخصوصا ک دورم و حتی سر مز ...

ازهمونجابراش فاتحه وقرآن بخون ،براش خیرات کن،هم ثوابش به پدرتون میرسه و هم دل خودت آروم میشه

و تولد مادرم که دیگه نیست....روحشون شاد

خدا بیامرزشون روحشون قرین رحمت و شادی عزیزم ... ممنونم‌مهربونم