2777
2789
عنوان

وای خیلی سوتی بدی دادم😱😱😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 30 پست

نه عزیزم پیش میاد

من یه بار تو ۲۲ سالگی وسط روبوسیا لب شوهر عمه مو بوس کردم

دیروزم تبریک عید فرستادم واسه دکترم که آقاست دیدم اشتباهی عکس بوس فرستادم 😁😁😁😁

واسه همه پیش میاد ، سخت نگیر

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای😂😂😂

من خونه بابام بودم شوهرم سرفه کرد پاشدم آب بیارم پام گیر کرد به پاچه شلوارم 😂🤣🤣آبجیم کثافط داشت هر هر میخندید بهم😂😂😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

نه

برای منم این اتفاق پیش اومده که حواسم نبود داشتم غذا میخوردم پسر داییم یه سوال پرسید منم گفتم

جان؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
نه عزیزم پیش میاد من یه بار تو ۲۲ سالگی وسط روبوسیا لب شوهر عمه مو بوس کردم دیروزم تبریک عید فرستا ...

🤣🤣😅

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
واییییی🤣🤣🤣🤣

اینا خوباشه

یه بار همسرم برام یه کلیپ درست کرده بود تازه عروسی کرده بودیم

توش گفته بود تو فکر لبهاتمو بیا ببوس و از این چیزا

بعد اشتباهی گذاشته بود تو گروه خانوادگی، آبروم پیش دایی و شوهر خاله و داداش و بابامو همه رفت 😂😂😂😂

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
وای دختر تو چه خوبی🤣🤣🤣💔

فدات 

من کلا سلطان سوتیم

دیگه همه عادت کردن 😂😂😘

منم عین خودت یه روز سوتی ندم روزم شب نمیشه😂

خوش باشی عزیزم همیشه ❤️❤️❤️